Netflix You dizisi konusu ve oyuncuları

Şubat ayında yeni bir diziye başlamayı planlıyor fakat ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız Netflix’in popüler dizisi You için notlarınızı hazırlayabilirsiniz. Sevgililer Günü planınız yoksa o gün de izlemeyi düşüneceğiniz You dizisi aşk ve gerilim dolu temalardan oluşuyor.

Giriş Tarihi: 30.01.2020 17:06 Güncelleme Tarihi: 30.01.2020 17:10

İlk iki sezonu yayınlanan ve büyük beğeni toplayan You dizisi 3. sezon için kolları sıvadı. Yeni sezon için onay alsa da henüz tarihi netleşmeyen You dizisinin 2. Sezonu ise 16 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmıştı. Peki You dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

YOU 2. SEZON FRAGMANI

YOU KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Penn Badgley, Elizabeth Lail, Ambyr Childers gibi başarılı oyuncuların yer aldığı You dizisi dram içeren olaylar yansıtıyor. Bir kitapevinin müdürü olan yakışıklı Joe, başarılı bir yazara takıntılı şekilde aşık oluyor. Beck isimli bu güzel kadını elde etmeye çalışan genç adam elinden gelenin fazlasını ortaya koyuyor. Teknolojiye daha açık hale geliyor ve kadını sürekli takibinde tutuyor. Genç kadının bir arkadaşı bu durumu fark etse de engel olamıyor ve ikili arasında bir aşk başlıyor. Bu aşk normalden çok farklı ilerliyor ve takıntılı adam bu davranışlarını ilişkilerine yansıtmaya başlıyor. Gitgide daha da ilerleyen bu takıntılı davranışlar, Beck'in hayatının kabusu haline dönüşüyor ve içinden çıkılamaz bir duruma girmesine neden oluyor.

BİZE ULAŞIN