Netflix Narcos: Mexico 2. sezon ne zaman?

Popüler film ve dizi izleme platformu Netlix, merakla ve heyecanla beklenen Netflix Narcos: Mexico 2. Sezon afişini yayınlandı. Geçtiğimiz günler fragmanı da yayınlanan Netflix Narcos: Mexico 2. Sezon tarihi belli oldu ve izleyiciler için de geri sayım başladı.

Giriş Tarihi: 29.01.2020 13:34 Güncelleme Tarihi: 30.01.2020 09:24

Netflix Narcos: Mexico dizisiyle henüz tanışmamış olanlar için Netflix Narcos: Mexico konusunu ve oyuncularını derledik. Netflix Narcos: Mexico 2. Sezon fragmanını da inceleyerek ilk ve ikinci sezonunu Netflix aboneliği ile izlemeye başlayabilirler. İşte popüler dizi Netflix Narcos: Mexico hakkında bilgiler…

Netflix'in yayınladığı Narcos: Mexico 2. sezon afişi oldukça ilgi gördü. Hayranları dizinin ikinci sezonunu 13 Şubat itibariyle izleyebilecek. İster çevrimiçi istenirse de indirdikten sonra çevrimdışı izlenebiliyor. Peki Narcos: Mexico dizisinde kimler rol alıyor, konusu nedir?

NETFLIX NARCOS: MEXICO 2. SEZON FRAGMANI

NETFLIX NARCOS: MEXICO 2. SEZON KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Michael Pena,Diego Luna,Tenoch Huerta'nın yer aldığı Netflıx Narcos: Mexıco, ikinci sezonuyla da izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Sürükleyici bir hikayesi olan ve Kolombiya'da geçen dizi suç, macera, aksiyon filmlerini sevenler için oldukça ideal. Meksikalı ajan Javier Pena'nın uyuşturucu çetesinin başı olan Pablo Escobar'ın peşine düşer ve hikaye de tam olarak burada başlar. Bu uyuşturucu baronunu yakalamak hiç de kolay olmayacaktır ve büyük bir savaş başlayacaktır. Gerçek hikayeden esinlenerek diziye uyarlanan dizinin 2.sezonu olan Netflıx Narcos: Mexıco'da da heyecan hız kesmeyecek. Bu kez oyuncular gerçeğe en yakın karakterleriyle Meksika'da rol alacaklar. Peki uyuşturucu baronu yakalanıp etkisiz hale getirilebilecek mi?

BİZE ULAŞIN