Şahsiyet’in Meksika uyarlaması: ‘El Asesino Del Olvido’

İzlenme rekorları kıran dizi Şahsiyet, Meksika uyarlanarak ‘El Asesino Del Olvido’ ismiyle yayınlanacak. Başrollerinde Haluk Bilginer’in yer aldığı Şahsiyet dizisi polisiye, gerilim ve dram severlerin oldukça beğendiği bir yapım olmuştu.

Giriş Tarihi: 22.01.2020 17:19 Güncelleme Tarihi: 22.01.2020 17:20

Ünlü ve başarılı oyuncu Haluk Bilginerin başrolde yer aldığı Şahsiyet dizisi çok ilgi gördüğünden Meksika'da 'El Asesino Del Olvido' dizisine uyarlanmaya karar verildi. Peki yeni dizide hangi oyuncular yer alacak ve ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler…

EL ASESINO DEL OLVIDO OYUNCULARI KİMLER?

Viacom International Studios'un (VIS) yapımına başlayacağı El Asesino Del Olvido (Unutmadan Önce), 10 bölümden oluşacak. Alzheimer teşhisi konan Pascual'un hikayesi konu alınıyor ve henüz hafızasını kaybetmeden önce bir cinayet suşçunu aydınlatmaya çalışması inceleniyor. Pascual adındaki başrol karakterini Meksika Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nde bir sürü ödül almış aktör Damian Alcazar canlandırıyor. Diğer isimler ise oyuncu ve şarkıcı Paulina Gaitan ve Ernesto Contreras olacak.

Şahsiyet dizisiyle Uluslararası Emmy ödüllerinde "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Haluk Bilginer ülkemizi gururlandırmıştı. Meksika'da Şubat ayında çekimleri başlayacak olan El Asesino Del Olvido'nun da Nisan ayında yayınlanması ve başarılı işlere imza atması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN