Netflix Anahtar Ev fragmanı yayınlandı!

En çok film ve dizi izlenen online platform Netflix, yeni bir dizisinin habercisi olan fragmanını yayınladı. Locke & Key yani Anahtar Ev dizisi merakla bekleniyordu, Nertflix, Anahtar Ev dizisinin fragmanını resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlayarak heyecanı daha da arttırdı.

Giriş Tarihi: 09.01.2020 12:20 Güncelleme Tarihi: 09.01.2020 12:23

Fantastik, aksiyon ve macera ve dramatik olaylar içeren Anahtar Ev dizisinin 1.sezon fragmanı yayınlandı. Joe Hill ve Gabriel Rodriquez'in en çok satan çizgi roman dizisinden uyarlanan Locke & Key dizisinde gizemli olaylar dikkat çekiyor. Peki Anahtar Ev ne zaman başlayacak? Dizi konusu ve oyuncuları kimler?

LOCKE & KEY (ANAHTAR EV) FRAGMANI


LOCKE & KEY (ANAHTAR EV) KONUSU VE OYUNCULARI

Şubat ayında Netflixte başlayacak olan Anahtar Ev dizi hikayesi gizemli bir şekilde babaları öldürülen 3 kardeşin dedelerinden kalma bir eve taşınmasıyla başlıyor. Babalarının ölümünün ardındaki sır perdesini aralayacakları anahtarlar ortaya çıkıyor. Heyecanlı gerilimler içeren dizide Locke kardeşler için gerçekleri bulmak mümkün olacak mı? Merak uyandıran, sırlar içeren konuların işlendiği dizileri sevenleri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. 7 Şubat tarihinde Netflix üzerinden üye olunarak izlenebilecek olan Locke & Key dizisinin oyuncuları arasında Darby Stanchfield, Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones, Bill Heck, Laysla De Oliveira, Thomas Mitchell Barnet, Griffin Gluck gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

BİZE ULAŞIN