The Witcher Netlfix’te izlenmeye başladı!

Başrollerinde başarılı isimlerin yer aldığı The Witcher dizisi ile ilgili heyecanlı bekleyiş son buldu. Fragmanlarıyla bekleyişi daha da arttıran The Witcher, bugün saat 11:00 itibariyle izlenmeye başlandı. Peki The Witcher konusu ve oyuncuları kimdir?

Giriş Tarihi: 20.12.2019 17:17 Güncelleme Tarihi: 20.12.2019 17:18

Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz heyecanlandıran ve merakla başlaması beklenen The Witcher, 20 Aralık yani bugün Netflix'te yayınlanmaya başladı. Bir diğer merak edilen konu ise The Witcher'ın 2'nci sezonunun çekilip çekilmeyeceğiydi.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizi Twitter'da da trend olmayı başardı. Hakkında binlerce tweet atılan The Witcher, ilk bölümüyle bugün başladı ve toplamda 8 bölüm olarak ayarlandı. Dizinin ikinci sezonunun da yayınlanacağı kesinleşti.

The Witcher Nasıl İzlenir?

Netflix'e üye olarak The Witcher da dahil pek çok diziyi bir ay boyunca ücretsiz bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Bir ayın sonunda ise isterseniz üyeliğinizi aylık olarak devam ettirebiliyor isterseniz de iptal edebiliyorsunuz.

The Witcher Konusu ve Oyuncuları

Başrolünde Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey, Joey Batey, MyAnna Buring, Anya Chalotra gibi başarılı oyuncuların yer aldığı The Witcher, mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan Witcher Geralt'ın insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmasını anlatıyor.

İlk sezonda 8 bölüm yer alacak ve isimleri de şu şekilde belirlendi;

1. Bölüm: "Sonun Başlangıcı",

2. Bölüm: "Dört Altın",

3. Bölüm: "Hain Dolunay",

4. Bölüm: "Şölenler, P*çler ve Cenazeler",

5. Bölüm: "Bastırılmış İstekler",

6. Bölüm: "Nadir Türler",

7. Bölüm: "Düşüşten Önce",

8. Bölüm: "Çok Daha Fazlası"

BİZE ULAŞIN