Channing Tatum ve Jessie J ayrıldı

İlk defa Ekim 2018'de isimleri birlikte anılan çift Channing Tatum ve Jessie J ayrıldı

Giriş Tarihi: 20.12.2019 10:48

Channing Tatum ve Jessie J yollarını ayırdı. Bir yıllık ilişkilerini sonlandırdıkları konuşulan ünlü çiftin ayrılığını people Dergisi doğruladı.

39 yaşındaki ünlü aktör ve 31 yaşındaki güzel şarkıcı, en son Ekim ayında, Jessie'nin minik gezintilerini paylaştığı zaman birlikte görüntülenmişlerdi.

Çifte yakın bir kaynak: "Drama yapılmadı. Sadece yollardan ayrılmaya karar verdiler ve hala iyi arkadaşlar" şeklinde açıklama yaptı.

İkili ilk önce geçen yıl bir mini golf buluşmasında birlikte görülmüştü. Tatum'un eski eşi Jenna Dewan'dan ayrılmasından sadece aylar sonra bir Jessie J ile ilişkisini doğrulamıştı. Tatum ve eski eşi Dewan, 6 yaşındaki kızı Everly'nin vekaletini paylaşıyor.

Başka bir kaynak, Tatum ve Jessie'nin arkadaşça ayrılığına sebep olan şeyin aradaki mesafe ve farklı öncelikler olduğunu vurguluyor.

Kaynak, "Channing ve Jessie'nin farklı odakları ve birbiriyle örtüşmeyen öncelikleri var" diyor. "Eğlenceli bir ilişkileri vardı, ancak yürümedi. Channing'in Los Angeles'ta olması gerekiyor, böylece kızı Everly ile zaman geçirebiliyordu. Jessie İngiltere'yi tercih ediyor. Yine de dostlukları sürüyor."

BİZE ULAŞIN