Quentin Tarantino açıkladı: Kill Bill 3 geliyor

Quentin Tarantino iki filmden oluşan Kill Bill serisinin 3.'sü için harekete geçti.

Giriş Tarihi: 11.12.2019 11:40

"Once Upon a Time in Hollywood" ile 2019'a adeta damgasını vuran ünlü yönetmen Quentin Tarantino en sevilen filmlerinden Kill Bill'in 3. filmi için düğmeye bastı. Önceki gün Sirius XM radyo kanalında Andy Cohen'e konuşan Tarantino, üçüncü Kill Bill filmini çekeceğini açıkladı.

Kill Bill serisinin ikinci filmi Kill Bill: Volume 2'den bu yana tam 15 sene geçti fakat usta yönetmen, Uma Thurman'ın canlandırdığı, dünyanın en ölümcül kadını olan The Bride'ın (Gelin) hikayesinin henüz bitmediğini söylüyor.

"Ne yapacağıma dair bir fikrim var" diyen Tarantino, "Mantıksız bir macerayla gelmek istemem, çünkü Gelin bunu hak etmiyor. O, çok uzun ve zorlu bir savaş verdi" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz ay verdiği bir demeçte şu anda yazdığı kitabı tamamladıktan sonra bir tiyatro oyunu sahnelemeyi ve beş bölümlük bir mini dizi çekmeyi planladığını açıklayan yönetmen, bu açıklamaları yineledi ve yeni Kill Bill filmi gerçeğe dönüşse bile bunu çekmesinin zaman alacağını belirtti. Tarantino'ya göre Kill Bill: Vol. 3'yi çekse bile bu en az üç yıl sonra olacak.

BİZE ULAŞIN