Brad Pitt'in yeni aşkı Alia Shawkat mı?

Angelina Jolie ile olaylı boşanma sürecine şahit olduğumuz yakışıklı oyuncu Brad Pitt gönlünü ırak asıllı güzele mi kaptırdı?

Giriş Tarihi: 21.11.2019 13:15 Güncelleme Tarihi: 21.11.2019 13:16

Damla Yüce

Keanu Reeves, anatçı sevgilisi Alexandar Grant ile geçtiğimiz günlerde ilk defa kırmızı halıda el ele görüntü vererek şaşırtmıştı. Bu birliktelik bir bakıma, yakışıklı aktörlerin yanında her daim Hollywood'un gözdesi popüler bir kadın figürü olmaması konusunda hepimizi yeni bir farkındalığa sürükledi desek yalan olmaz... Bu birlikteliğin etkileri sürerken, yeni bir aşk iddiası ortalıkta dolaşmaya başladı: Brad Pitt kırmızı halıda pek de sık görmediğimiz bir kadınla ilişki yaşıyordu...

Hollywood'un kuşkusuz en güzel kadınlarından biri olan Angelina Jolie ile çalkantılı evliliği ve olaylı boşanma sürecine şahit olduğumuz yakışıklı oyuncu Brad Pitt'in gönlünü ırak asıllı bir güzele kaptırdığı iddası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Pitt'in adı, Angelina ile boşandıktan sonra adı eski eşi Jennifer Aniston ve mücevher tasarımcısı Sat Hari ile anılmıştı.

Yakışıklı aktörün şimdi de oyuncu ve şarkıcı Alia Shawkat ile birlikte olduğu konuşuluyor. 55 yaşındaki oyuncunun, geçtiğimiz gün 30 yaşındaki Alia Shawkat ile Los Angeles'ta bir resim sergisinde birlikte görüntülenmesi, ardından ise bir mekanda yemek yerken fotoğraflarının çekilmesi birliktelik iddialarını güçlendirdi.



55 yaşındaki Pitt ile Shawkat önceki akşam New York'ta Ethan Coen'in A Play is a Poem adlı oyunun çıkışında görüntülendi. Pitt ile Shawkat daha önce de birkaç kez samimi şekilde görüntülenmişti. Bu da ikili arasındaki aşk iddialarını alevlendirdi.


Aynı restoranda yemek yiyen bir kadının şaşkınlığını gizleyemediği fotoğrafını paylaşması ile sosyal medya bu ilişki için istediği delilleri bulmuş oldu. Fotoğrafta arkası dönük olan kadının Alia olduğu görülüyor.

ALİA SHAWKAT KİMDİR?
30 yaşındaki Alia Sahawkat, oyuncu ve film yapımcısı… Aynı zamanda resimle de ilgileniyor. Shawkat ayrıca caz kulüplerinde şarkı da söylüyor. Bitt ile Shawkat önce 21 Eylül'de A Play is a Poem adlı oyunun açılışında, 24 Ekim'de, Mike Birbiglia'nın tek kişilik oyunu The New One'ı oyununda bir araya gelmiş.

BİZE ULAŞIN