Robert Pattinson, Alacakaranlık’ı “tuhaf” buluyor

Robert Pattinson'dan, Alacakaranlık (Twilight) hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama geldi.

Giriş Tarihi: 16.11.2019 13:56 Güncelleme Tarihi: 19.11.2019 09:58

Stephenie Meyer'ın, vampir Edward Cullen ve sıradan bir genç kız olan Bella Swan'ın aşkını anlatan 2005 tarihli romanından uyarlanan Alacakaranlık film serisinde başrol oynayan Robert Pattinson, kitapların temel dayanağının "tuhaf" olduğunu düşündüğünü anlattı.

Pattinson'ın Edward, Kristen Stewart'ın ise Bella'yı canlandırdığı Alacakaranlık filmiyle ikili dünyaca üne kavuşmuştu. Meyer'in romanının hayranlarınının filmle güçlü bir bağ kurmasıyla yapım bir anda büyük bir popülerliğe ulaştı. Ancak öyle görünüyor ki Pattinson'ın filmle bağı hayranlarınki kadar güçlü değil.

Variety'nin "Actors on Actors" programı için Jennifer Lopez'le bir araya gelen Pattinson, Alacakanlık kitaplarının temel dayanağının "tuhaf" olduğunu düşündüğünü anlattı.

Pattinson, vampir aşkı hayalleri kuranların pek de hoşuna gitmeyecek şu sözleri söyledi:

Alacakaranlık tuhaf bir hikaye. İnsanların bu kadar çok tepki vermesi garip doğrusu. Sanırım kitaplar çok romantik ama bu aynı zamanda "The Notebook" romantizmi değil. "The Notebook" çok tatlı ve yürek parçalayıcı. Ama Alacakaranlık bir çocuğu anlatıyor. Hayatı boyunca birlikte olmak istediği kızı buluyor ama onu yemek de istiyor. Yani yemek de değil, kanını içmek istiyor. Birlikte olamayacaklarını başka kişiler değil, kendi vücudu söylüyor.

Catherine Hardwicke'in yönetmenliğini yaptığı Alacakaranlık, 2009'da Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (The Twilight Saga: New Moon), 2010'da Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (The Twilight Saga: Eclipse), 2011'de Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1) ve 2012'de Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2) ile devam etmişti.

BİZE ULAŞIN