Mutlaka izlemeniz gereken 5 yabancı dizi

Dizi severleri yakından ilgilendiren bir haber derledik ve mutlaka izlenmesi gereken dizilerin listesini yaptık. 2019 yılındaki diziler oldukça fazla ve aradan seçim yapmak zor olabilir. Önerilerimize göz atarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Giriş Tarihi: 24.09.2019 12:50

İnternetten dizi izleme son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Dizi çeşitliliğinin artmasıyla birlikte izlemek isteyenler en popüler olanları araştırmaya başlıyor. Mutlaka izlemeniz gereken yabancı dizileri sizler için derledik.

LA CASA DE PAPEL

Hem dünyada hem de Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından izlenen La Casa de Papel, aksiyon dizilerini sevenler için idealdir. En büyük soygunu yapmaya çalışan 8 kişinin yaşadıklarını, polisten kaçışlarını anlatıyor. IMBD puanı ise 8,6 olarak yüksek bir şekilde karşımıza çıkıyor.



STRANGER THİNGS

Fantastik ve gerilim alanındaki bu dizi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Macera ve doğa üstü olaylar içermesiyle sürükleyici bir özelliğe sahip. 1980'lerde aniden kaybolan bir çocuk olan Will'in aramalarıyla başlayan hikaye gizemli bir hal alıyor. IMBD puanı ise 8,8 olarak belirtiliyor.



NARCOS

Kolombiya'nın dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatındaki olayları gerçek haliyle anlatıyor. Hem macera hem de aksiyon içeren bu dizi kanlı sahnelere de konu oluyor. Soluksuzca izleyeceğiniz bir dizidir. 8,8 IMBD puanı ile çok sevildiğini gösteriyor.



BLACK MİRROR

Severek izlenen dizilerden biridir. Bilim kurgu dizilerini seviyorsanız mutlaka göz atmalısınız. En karanlık içgüdülerin zıtlaştığı ve karmaşık bir teknolojiyi konu alan dizi aslında yakın gelecekte yaşanacakların habercidir. 8,9 IMBD puanı ile dikkat çekiyor.



THE UMBRELLA ACADEMY

Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen ve farklı yetenekleri bulunan kardeşlerin sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarmasını konu alan dizi hem heyecanlı hem de sürükleyici bir özelliğe sahip. IMBD puanı ise 8,0 olarak görülüyor.

BİZE ULAŞIN