25. James Bond filminin adı: No Time To Die

Daniel Craig’in yine yeniden 007 kodlu gizli servis ajanı James Bond'u canlandırdığı 25. Bond filminin adı açıklandı: No Time To Die

Giriş Tarihi: 21.08.2019 14:54

Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond karakterini canlandırdığı Bond serisinin 25'inci filminin adı belli oldu: No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok)

25. Bond filmi No Time To Die'ın önce Daniel Craig'in James Bond olmak istememesi ardından Danny Boyle'un yönetmen koltuğunu bırakması gibi sorunlarla baş etmesi gerekti. No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) 1962'de çekilen ilk James Bond filmi Dr. No'dan bu yana ölmeyen Bond karakterine bir gönderme olarak yorumlandı.

No Time To Die'da Christoph Waltz, Ben Whishaw, Naomie Harris ve Ralph Fiennes'in yine kadroda yer alırken, filmin yeni kötü karakteri Oscar'lı oyuncu Rami Malek oldu. True Detective ve Beasts of No Nation gibi yapımlarla tanınan Cary Fukunaga'nın yönetmenliğini üstlendiği No Time To Die filminin çekimleri Jamaika ve Londra'da yapıldı.

Filmde, aktif görevden çekilerek Jamaika'da sakin bir yaşam sürmekte olan James Bond'un CIA'den eski arkadaşı Felix Leiter'ın (Jeffrey Wright) kendisinden yardım istemesi üzerine yeniden sahalara dönmesi hikayesi işleniyor. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarma görevine çıkan 007, 'beklenenden çok daha tehlikeli ve yeni teknolojiyle donatılmış bir düşmanla' mücadele edecek.

No Time To Die, 8 Nisan 2020'de ABD'de vizyona girecek.

BİZE ULAŞIN