Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'dan tüm zamanların rekoru

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), Amerika'da olduğu gibi Türkiye'de de Aslan Kral'ı (The Lion King) tahtında etti.

Giriş Tarihi: 06.08.2019 11:46

Dwayne Johnson , Jason Statham ve Idris Elba'nın başrollerinde olduğu film ilk üç günde tüm zamanların en iyi Ağustos ayı ve yaz açılışına imza attı. Suicide Squad'ın rekorunu son veren Hobbs & Shaw bu sonuçlarla, Hızlı ve Öfkeli serisi içerisinde de en iyi üçüncü açılışa imza attı.

Hızlı ve Öfkeli'nin spin-off'u olan Hobbs and Shaw, dünya genelinde iyi bir açılış yaparak 180 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Serinin son iki filmi, dünya genelinde 1 milyar dolar barajını aşmayı başarmıştı.

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, insanlığı tehlikeye sokan bir güce karşı birlikte hareket etmek zorunda kalan Hobbs ve Shaw'un hikayesini konu ediyor. Başrollerini Dwayne Johnson ve Jason Statham'ın üstlendiği filmde "The Crown" dizisinin Prenses Margaret'ı Vanessa Kirby, Deckard Shaw'un kız kardeşi olan bir M16 ajanına hayat verirken, Altın Küre ödüllü Idris Elba ise kötü adam olarak karşımızı çıkıyor. Yönetmen koltuğuna ise "John Wick", "Sarışın Bomba" ve "Deadpool 2" filmlerinden tanıdığımız David Leitch'in oturduğu filmin senaryosunu Chris Morgan kaleme alıyor.

BİZE ULAŞIN