Lana Del Rey, Priscilla Presley rolüne talip

Lana Del Rey, Baz Luhrmann'ın yaklaşan Elvis Presley biyografik filminde Priscilla Presley rolünü üstlenmek istiyor.

Giriş Tarihi: 19.07.2019 10:24 Güncelleme Tarihi: 20.07.2019 12:16

Geçtiğimiz günlerde Elvis Presley'in Austin Butler tarafından canlandırılacağı açıklanan biyografik filmde başka bir rol için için Lana Del Rey de talip oldu. Lana Del Rey, Elvis Presley'in 1967'de evlendiği eşi Priscilla Presley rolünü istiyor.

Elvis Presley'in büyük bir hayranı olan Lana Del Rey, 2018'de belgesel filmi "King" için "Elvis" adlı özel bir şarkı yapmıştı.

34 yaşındaki Del Rey'in oyunculuk deneyimi sınırlı olsa da, Elvis'e olan aşkı ve Presley'e benzerliği inkar edilemez. Müzik kliplerindeki sinemasal tarzıyla her daim beğeni toplayan Lana Del Rey'in bu isteğine film yönetmeni Baz Luhrmann'ın ne cevap vereceği merak konusu.

Freddie Mercury ve Elton John biyografilerinin ardından 'rock 'n' roll müziğin kralı' Elvis Presley'nin hayatını anlatan film yolda. Pek çok oyuncu ile yapılan seçmeler sonucunda Elvis Presley rolünü 27 yaşındaki Austin Butler kaptı.

Warner Bros'un yapımcısı olduğu filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Baz Luhrmann ise "Bu filmi doğru seçilmiş oyuncular olmadan yapamayacağımı biliyordum. Bu yüzden (Presley'in) kişisel doğallığına ve ses özelliklerine uyan bir oyuncu aradık" dedi.

BİZE ULAŞIN