Game of Thrones setleri ziyarete açılıyor

Geçtiğimiz günlerde final yapan Game of Thrones'un yapımcısı HBO serinin hayranlarına "Kısa bir süre sonra Westeros’ta dolaşabileceksiniz" diyerek müjdeli haberi verdi.

Giriş Tarihi: 25.05.2019 13:00

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen Game Of Thrones'un yapımcısı HBO, Linen Mill Studios ile işbirliğine giderek 2020 senesinde tüm orijinal ekipmanlarla Game of Thrones stüdyo turu başlatıyor.

2020 bahar aylarında Kuzey İrlanda'da açılması planlanan Game of Thrones HBO stüdyo turu, serinin hayranlarına dizinin unutulmaz sahnelerinin nerede çekildiğini görme imkanı sağlayacak.

Kuzey İrlanda, Banbridge'deki Linen Mill Stüdyoları'nda bulunan tam 100 bin metrekarelik alana yayılacak bu turda Game of Thrones hayranları dizinin çekimlerinde kullanılan setleri keşfedebilecek.

Turda, ziyaretçilerin Westeros'un en önde gelen sakinlerinin en ayak izlerinde dolaşmasına, dizideki önemli anları yeniden yaşamalarına olanak sağlayacak. Ziyaretçiler ayrıca Westeros ve Essos'un halklarını hayata geçirmek için kullanılan kostümler, aksesuarlar ve silahları da yakından görebilecekler.

Stüdyo turunda seriyi ekrana taşıyan yaratıcı ekiplerin üretim alanlarını, işçiliğini ve sanatını vurgulayan türünün ilk örneği olan bilgilendirici ekranlar koleksiyonu da sergilenecek. Prodüksiyon tasarımı ve sanat departmanı atölyeleriyle ilgili bilgiler, kostüm departmanı, makyaj ve protez efekt uygulama bölümü, cephanelik sergileri ile ziyaretçi deneyimi en üst seviyeye taşınacak.

Linen Mill Studios ve HBO, Westeros ve Essos'un dinamik ortamlarını benzersiz bir biçimde hayata geçirmek için 8 yıl boyunca birlikte çalıştı.

2020 bahar aylarında açılması planlanan stüdyo turuyla Winterfell, Kara Kale ve King's Landing'in gibi setlerle Westeros dünyasında dolaşabileceksiniz.

BİZE ULAŞIN