Falcon and Winter Soldier'dan ilk bilgiler gelmeye başladı

Disney+’a geçecek ilk kahramanlar olan Falcon and Winter Soldier’ın dizisinden yeni bilgiler!

Giriş Tarihi: 22.05.2019 11:53 Güncelleme Tarihi: 22.05.2019 15:37

Damla Yüce

Kasım ayında yayın hayatına başlayacak streaming platformu Disney+'ta yayınlanacak Falcon and Winter Soldier'ın mini dizisinden yeni bilgiler gelmeye başladı.

The Handmaid's Tale, The Walking Dead, Boardwalk Empire, The Killing, The Americans, House of Cards ve Penny Dreadful gibi dizilerle dikkat çeken Kari Skogland'ın üstleneceği altı bölümlük mini seride kahramanlarımız, Marvel filmlerinde kendilerini canlandıran aktörler ile devam edecek.

Anthony Mackie'nin Falcon ve Sebastian Stan'in ise Winter Soldier rolleriyle bizzat dizide yer alacak.

Son duyumlara göre Daniel Brühl ve Emily VanCamp de dizinin kadrosuna katılacak. Brühl'ü daha önce Captain America: Civil War filminde Helmut Zemo, VanCamp ise Sharon Carter/Agent 13 rolleriyle karşımıza çıkmıştı.

Marvel'ın başındaki isim Kevin Feige tarafından hayata geçirilecek mini seri, Ağustos 2020'de ekranlara gelecek. Disney+ için açıklanan diğer projeler arasında WandaVision ve Loki yer alıyor.

WandaVision'da Elizabeth Olsen'i Wanda Maximoff/Scarlet Witch ve Paul Bettany'yi Vision olarak izleyeceğiz. Loki serisinde ise Tom Hiddleston bir kez daha sevilen rolüne geri dönecek.


Bilgi:Playtuşu

BİZE ULAŞIN