Daniel Craig: Benden sonraki Bond kadın olmalı

İngiliz oyuncu Daniel Craig, James Bond karakterinin kendisinden sonra bir kadın tarafından canlandırılması gerektiğini söyledi.

Giriş Tarihi: 30.04.2019 10:04

Hayranlarının karşısına beşinci kez James Bond olarak çıkmaya hazırlanan İngiliz aktör Daniel Craig, kendisinden sonra bir kadın oyuncunun ünlü ajan karakterine hayat vermesini destekledi.

The Mirror'a konuşan Craig, rolün genişletilmesi gerektiğini savundu ve "Bence herkes düşünülmeli. Kadınlar da, Afrikalı Amerikalılar da" dedi.

Değişen toplumsal davranışlara vurgu yapan Craig ayrıca 'kadınlaştırılmış' James Bond karakterinin gelecek filmlerde çok daha farklı şekilde tasvir edilebileceğini savundu. Tüm bunlar yaşanırken James Bond filminin yapımcısı Barbara Broccoli ise, ajan karakterinin 'erkek' olarak kalması gerektiğini savundu.

Guardian gazetesine konuşan Broccoli, "Bond bir erkek. Erkek olarak yazılmış ve bence büyük ihtimalle erkek olarak kalacak ve bu iyi. Erkek karakterleri kadın yapmak zorunda değiliz. Daha fazla kadın karakter yaratalım ve bu kadın karakterlere uyan hikâyeler yazalım" dedi.

KAÇIRILAN BİLİM İNSANINI KURTARACAK

Serinin 25'incisi olacak son filmde izleyiciler James Bond'u teşkilattan ayrılmış, Jamaika'da sakin bir hayat sürerken görecek. Ancak bu tatil, CIA'den arkadaşı Felix'in onu arayıp yardım istemesiyle son bulacak. Bond'un görevi bu kez kaçırılmış bir bilim insanını kurtarmak olacak.

Filmin kötü adamı ise, Bohemian Rhapsody'de Freddie Mercury rolüyle Oscar kazanan Rami Malek.

BİZE ULAŞIN