The Crown'un Diana'sı Emma Corrin

İngiliz Kraliyet Ailesi’de Kraliçe II. Elizabeth dönemini konu alan The Crown dizisinde Prenses Diana'yı canlandıracak isim belli oldu; Emma Corrin.

Giriş Tarihi: 10.04.2019 10:33 Güncelleme Tarihi: 12.04.2019 11:10

'The Crown' dizisi, dördüncü sezonunda 1997'de trafik kazasında ölen Galler prensesi Diana'yı Emma Corrin canlandıracak.

The Crown'un 3. sezon bölümleri yakında yayınlanacak. Emma Corrin ise Prenses Diana olarak 4. sezonda diziye dahil olacak. Temmuz ayında yayınlanmaya başlayacak olan The Crown'ın üçüncü sezonunda Kraliçe 2. Elizabeth'i Olivia Colman, Prenses Margaret'i ise Helena Bonham-Carter canlandıracak.

Heyecanlı olduğunu dile getiren Emma Corrin, "Bu yetenekli oyuncu ailesine katıldığımı düşünmek gerçeküstü. Prenses Diana bir ikondu ve dünyadaki etkisi derin ve ilham verici olmaya devam ediyor. Peter Morgan'ın yazısıyla onu keşfetme şansı yakalamak en olağanüstü fırsat ve ben de onun adaletini yerine getirmek için çaba göstereceğim. "

Dizi yapımcısı Morgan ise Emma Corin hakkında şunları söyledi: "Emma, ​​Diana Spencer'a geldiğinde hemen bizi büyüleyen parlak bir yetenek. Genç bir Diana'nın masumiyetine ve güzelliğine sahip olmasının yanı sıra, bol miktarda, anonim bir gençten neslinin en ikonik kadını olmaya giden olağanüstü bir kadını canlandırmak için çeşitlilik ve karmaşıklığa da sahip. "

The Crown dizisi, Kraliçe II. Elizabeth'i canlandıran Claire Foy için en iyi kadın oyuncu ve Stephen Daldry için drama adına en iyi yönetmen dahil olmak üzere beş Emmy ödülü kazandı.

Diana, 1981'den 1996'ya kadar Galler Prensi Charles ile evli kaldı. 1997'de Paris'te bir araba kazasında öldü. HIV ve AIDS ile mücadele çalışmaları da dahil olmak üzere, hayırsever pek çok çalışmanın içerisinde yer almasıyla ünlendi.

BİZE ULAŞIN