Sabrina kaldığı yerden devam ediyor

90'lı yılların popüler dizilerinden biri olan Sabrina, yeni yüzüyle Netflix’te yeniden karşımıza çıkmıştı. Hikayenin yeni versiyonu olan “Chilling Adventures of Sabrina” dizisinin ikinci sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor.

Giriş Tarihi: 20.03.2019 11:25 Güncelleme Tarihi: 20.03.2019 17:10

Sabrina, yıllar sonra bu kez farklı bir şekilde karşımıza çıktı. Hayranları ise bu değişimi olumlu eleştirileriyle beğeniyle karşıladı. Dizinin yapımcılarını, Sabrina'nın Rosemary's Baby ve The Exorcist gibi bildiğimiz korku klasiklerinin izinden gideceklerini açıklamalarıyla da merak dolu bir bekleyişe sürüklendik. İkinci sezonunu beklediğimiz dizi, gerilim ve aksiyon dozunu daha da artırarak bizi yumuşak bir Underworld dünyasına davet ediyor. Sabrina'nın yeni sezonda yeni güçler kazanacağını da belirtelim.

Chiling Adventures of Sabrina'nın senaristleri ve yapımcıları arasında orijinal çizgi romanın yazarı ve Archie Comics ve kreatif direktörü Roberto Aguirre-Sacasa da yer alıyor. Dizinin başrol oyuncusu olarak Sabrina rolünü Mad Men'den tanıdığımız Kiernan Shipka canlandırıyor, Sabrina'nın teyzesi Hilda'yı Wonder Woman dizisiyle tanıdığımız Lucy Davis oynarken, diğer teyzesi Zelda'yı ise Homeland'den tanıdığımız Miranda Otto canlandıracak.

5 Nisan'da yeni sezonuyla karşımıza çıkacak olan Sabrina'nın yeni fragmanı ekte paylaşıyoruz. Sevgiler!



BİZE ULAŞIN