Apple, Netflix'e rakip olacak

Apple, uzun süredir çevrimiçi film ve dizi platformu kurmak için çalışmalarına devam ediyordu. Apple, çalışmalarının son noktasına geldiğini "It's show time"(Şov zamanı) sloganıyla duyurdu. Netflix'e dişli bir rakip geliyor!

Giriş Tarihi: 12.03.2019 10:26
Teknoloji dünyasının dev ismi Apple, Netflix'e rakip olacağı tarihi açıkladı. İki dev isim, Apple ve Netflix'in rekabetinden ise elbette pratikte kullanıcılar faydalanacaktır. Son yıllarda Apple, alışılagelmiş ürünlerin yanı sıra 'yenilikçi şirket' olmanın gerekliliklerinden biri olarak yeni bir atılıma hazırlanıyor.



Apple, 'It's show time' (Şov zamanı) sloganı ile duyurduğu lansman, 25 Mart'ta yapılacağı açıklandı. Kaliforniya Cupertino'daki Apple Campus'te gerçekleşecek "şov" Apple'ın yeni gövde gösterisi olabilir. Bir süredir çevrimiçi film ve dizi platformu kurmak için yoğun mesai harcayan Apple, bugüne kadar bu proje kapsamında 2 milyar dolar civarında harcama yaptığı belirtiliyor. Apple, yeni çevrimiçi izleme platformunun lansman sonrasında dünya genelinde yayına başlamayı planlıyor.



BİZE ULAŞIN