Kültür > Sanat

Emmy Rossum, Shameless dizisine veda etti

Emmy Rossum, Shameless dizisine veda etti

Shameless dizisinin Fiona Gallagher'ı Emmy Rossum, dokuz sezonun ardından diziye veda ederek kendi yolunu çizmeye karar verdi. Gallagher Ailesi, artık abla Fiona olmadan yoluna devam edecek.

11 Mart 2019

Tüm dünyada kendine has hayran kitlesi oluşturmayı başarmış olan Shameless, ailenin en sevilen isimlerinden Fiona Gallagher ile vedalaşıyor. Shameless dizisinin kahramanı Gallagher Ailesi'nin fedakar ablası Fiona'ya hayat veren başrol Emmy Rossum diziye veda etti.



Emmy Rossum, yer aldığı son bölüm yayınlanmadan hemen önce Instagram hesabından duygusal bir veda mesajı paylaşttı. Rossum, "Bu akşam son bölüm. İşte sekiz yıl önce sette çekilmiş bir fotoğrafım. Bugün 110 bölüm oldu. Shameless ailesi ve sadık seyircimize minnettarım. Sevgiyle izlemeye devam edeceğim ve sonraki bölümde neler olacağını merakla bekliyorum." sözleriyle veda etti.



Emmy Rossum, 2011'deki başlayan Shameless macerasında dokuz sezon boyunca başarılı performansıyla yıldızı parlattı. Türkiye'de de bir uyarlaması çekilen ABD yapımı Shameless, aynı adı taşıyan İngiliz yapımından uyarlama olarak karşımıza çıktı. ABD uyarlaması Shameless, Christopher Chulack'ın yönetmenliği ve John Wells'in senaryosuyla hayata geçmişti. Alkolik bir aile babası ve 6 çocuğunun maceraları artık Fiona olmadna devam edecek.

Daha Fazlası

Dünyaca Ünlü Sanat Zirvesi İstanbul'da

No. 14, Bishop’s Stortford: Tarih ve Modernliğin Buluştuğu Ödüllü Bir Dönüşüm

Borusan Sanat Müdürü Aydın Dorsay ile Avrupa’ya Açılan Bir İstanbul

2025 Emmy Adaylıkları Açıklandı