Prens Harry ve Meghan Markle tepki çekiyor

Prens Harry, İngiliz ordusuyla birlikte hayatta kalma eğitimine katıldı. Prens, evlendikten sonraki ilk Sevgililer Günü'nü eşi Sussex Düşesi Meghan Markle ile romantik bir yemek yemek için sürpriz yaptı. Peki, bu sürpriz neden İngilizlerin tepkisini çekti?

Giriş Tarihi: 16.02.2019 12:36 Güncelleme Tarihi: 18.02.2019 09:18
İngiltere Prensi Harry, Sevgililer Günü'nde İngiliz orgusuyla birlikte Norveç'in Bardufoss bölgesinde kış mevsiminde hayatta kalma eğitimine katıldı. Prens, evlendikten sonraki ilk 14 Şubat'ta eşi Sussex Düşesi Meghan Markle'dan ayrı kaldı.



Prens Harry, bu durumdayken İngiliz askerleri bir jestle Prens'i mutlu etmeye çalıştı. Prens Harry'nin kendini yalnız hissetmemesi adına askerler, konakladığı iglonun duvarlarına Markle ile Harry'nin düğün fotoğrafını astı, mum yaktı ve romantik müzik dinletti. Prens Harry, eğitimin ardından özel bir uçakla eşi Markle'ın yanına gitti ve Sevgililer Günü akşam yemeği yedi. Prens'in bu seyahati 26 bin sterlinlik (yaklaşık 175 bin TL) bir uçakla gerçekleştirmesi ise İngilizleri kızdırdı. Bu ve bunun gibi masrafların devletin bütçesinden karşılanması İngiliz halkının tepkisine sebep oldu.

BİZE ULAŞIN