Kültür > Sanat

Victoria Beckham egzotik deri kullanmayacak

Victoria Beckham egzotik deri kullanmayacak

Victoria Beckham artık koleksiyonlarında egzotik hayvan derileri kullanmayacağını açıkladı.

13 Şubat 2019

Victoria Beckham, koleksiyonlarında artık egzotik hayvan derileri kullanmayacak. Markası zaten kürksüz olan tasarımcı, önümüzdeki birkaç gün içinde Londra Moda Haftası'nda sergileyeceği Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunda bu yeni politikayı benimseyecek.

Şimdiye kadar hiçbir tasarımında kürk kullanmayan Victoria Beckham, Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonu da dahil olmak üzere ürünlerinde egzotik derilerin kullanımına son veriyor.

Victoria Beckham, bu yeni çalışma biçimini benimseyen tasarımcıların en son üyesi. Vivienne Westwood, Chanel ve Diane von Furstenberg, gelecekteki koleksiyonlarda egzotik hayvan derileri kullanmama sözü verdiler; bu arada Gucci, Burberry, Michael Kors, Versace, Ralph Lauren, Calvin Klein ve daha pek çoğu da kürk kullanmıyor.

Daha Fazlası

Dünyaca Ünlü Sanat Zirvesi İstanbul'da

No. 14, Bishop’s Stortford: Tarih ve Modernliğin Buluştuğu Ödüllü Bir Dönüşüm

Borusan Sanat Müdürü Aydın Dorsay ile Avrupa’ya Açılan Bir İstanbul

2025 Emmy Adaylıkları Açıklandı