91.Oscar ödüllerinin ilk sunucu adayı: Dwayne Johnson

91. Oscar Ödülleri sunucusuz gerçekleşmeye hazırlanıyor. Kevin Hart'ın sunuculuktan çekilmesinin hemen ardından kriz devam ediyor. Akademi'nin ilk tercihi, The Rock lakaplı Dwayne Johnson iddiaları ise konuyu yeniden gündeme getirdi.

Giriş Tarihi: 08.02.2019 17:24 Güncelleme Tarihi: 08.02.2019 17:25
91. Oscar Ödül Töreni, ödüllerinden ziyade organizasyon yapısıyla fazlasıyla konuşuluyor. Oscar'ın bu yıl sunuculuğunu Kevin Hart'ın yapacağını duyurmasının hemen ardından ortaya çıkan Hart'ın homofobik söylemleri sebebiyle gerçi çekilmesine sebep olmuştu. Ardından tören, sunucusuz gerçekleşecek açıklamasıyla Akademi yeniden gündeme gelmişti. Yazar Dan Buffa da bu karışıklıktan faydalanarak, Akademi'nin 91. Oscar Ödül Töreni sunuculuğu için ilk tercihini açıkladı: The Rock! 91.Oscar Ödülleri, The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson'ın sunumuyla gerçekleşebilirdi.



Dwayne Johnson ise 'Jumanji: Welcome to Jungle' filminin çekimleri dolayısıyla 91.OScar Ödül Töreni'ni sunmak üzere anlaşamadıklarını belirtti. Johnson, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Akademi'nin ilk görüştüğü isim olduğunu ve Dan Buffa'nın idddiasını doğrulamış oldu. 2019 yılı Oscar Ödülleri'nde 30 yıl sonra ilk kez sunucusuz bir tören izleyeceğiz. Akademi ise bu dezavantajı 'dış ses' aracılığıyla telafi etmek için çaba gösterecek.

BİZE ULAŞIN