Black Mirror 5. sezon tarihi sızdı

Black Mirror'un yeni bölümlerini içeren 5. sezonun yayın tarihi yayıncı kuruluşun yanlışlıkla paylaştığı ve hemen ardından sildiği fotoğrafla ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 03.12.2018 12:48 Güncelleme Tarihi: 03.12.2018 17:59

Black Mirror'un 5. sezonu 28 Aralık'ta yayınlanmaya yayınlanabilir... Netflix'in büyük bir izleyici kitlesine sahip dizisi Black Mirror'un yeni sezonu için tarihi internete 28 Aralık 2018 olarak sızdı.

Popüler yayın servisinin "NXOnNetflix" hesabından atılan ve daha sonra silinen aralık ayı içerik listesinde yeni yapımların tarihi gözüküyor. Bu yapımlar arasında, 28 Aralık tarihiyle "Black Mirror: Bandersnatch" ismiyle Black Mirror da var.

Drama, macera, hiciv ve bilim kurgu türlerinin karışımı Black Mirror dizisinin yeni sezondaki bir bölümü interaktif olacak. "Macerayı kendin belirle" şeklinde tanımlanan bölümde maceranın işleyişinin izleyicilerin seçimlerine bağlı olacağı duyurulmuştu.

Charlie Brooker'ın distopik hikayelerini temel alan Black Mirror, insanın teknoloji kaynaklı paranoyalarını ekrana taşıyor. Dizinin her bir bölümü, farklı karakterlerin ve öykülerin yer aldığı farklı bir teknoloji distopyasında geçiyor.

BİZE ULAŞIN