Teşekkürler Snoop Dogg!

Hollywood’daki Şöhretler Kaldırımı’nda yeni yıldızın sahibi rap şarkıcısı Snoop Dogg, etkileyici bir konuşma gerçekleştirdi.

Giriş Tarihi: 20.11.2018 17:17
Ünlü rap müzik şarkıcısı Snoop Dogg, Hollywood'daki Şöhretler Kaldırımı'nda yıldız sahibi olan ünlüler arasında katıldı. Dogg, kaldırımdaki yıldızının açılış töreninde yaptığı konuşmada yalnızca kendine teşekkür etti. Snoop Dogg, uzun süre hafızalardan silinmeyecek (!) bir konuşma yaparak açılışa damga vurdu.



Snoop Dogg'un açıklaması şu şekilde:

"Kendime inandığım için kendime teşekkür etmek istiyorum. Tüm bu zor işleri çalışarak başardığım için kendime teşekkür etmek istiyorum. Ara vermeden çalıştığım için kendime teşekkür etmek istiyorum. Asla vazgeçmediğim için kendime teşekkür etmek istiyorum. Her zaman verici olduğum ve aldığımdan daha fazlasını vermeye çalıştığım için kendime teşekkür etmek istiyorum. Yanlıştan çok doğru yaptığım için kendime teşekkür etmek istiyorum. Her zaman kendim olduğum için kendime teşekkür etmek istiyorum."



Snoop Dogg'un yıldız törenine eşi Shante Broadus ve arkadaşları Pharrell Williams, Jimmy Kimmel, Quincy Jones ve Dr. Dre katıldı.

BİZE ULAŞIN