Game of Thrones'a dönüş

Game of Thrones’un kaybolan karakterlerinden biri, sekizinci sezonda diziye dönüyor.

Giriş Tarihi: 02.10.2018 18:08 Güncelleme Tarihi: 02.10.2018 18:08

Fenomen dizi Game of Thrones'un görsel efekt yönetmeni Joe Bauer güzel bir haberle karşımıza çıktı. Joe Bauer, kaybolan karakterlerden birinin diziye geri döneceğini açıkladı. Jon Snow karakterinin kurdu Hayalet (Ghost) final sezonunda geri dönüyor. Bauer, Ghost'un çok güzel şeyler yapacağını da ekledi.

Bauer, yedinci sezonda hayalet ile bir sahne çektiklerini fakat sonradan o sahnenin kesildiğini belirtti. Görsel efekt yönetmenine göre, çıkarılan sahnede Jon Snow, Ghost'tan ayrılmadan önce kardeşi Sansa'ya dikkat etmesini istiyor. Ayrıca kurt sahnelerinin azaltılmasını gerçek kurtlarla sette çalışmanın zorluğuna bağlıyor. Bauer'un son sezonlarda kurt sahnelerinin az bulunmasının sebebinin gerçek kurtlarla sette çalışmanın zor olduğu için azaltıldığını
düşünüyor olabilir. Bauer: "Ulukurtlar zordur çünkü onları yanlış göstermemek gerektiğinden her zaman gerçek kurtları kullanırız ve sonra onların boyutlarıyla oynarız" dedi.

Kitabında ölü olarak bilinen Hayalet ve Arya'nın kurdu Nymeria dizide hala yaşıyor, fakat Bauer Final sonunda Nymeria'nın görünüp görünmeyeceği hakkında henüz net bir bilgi yok.

BİZE ULAŞIN