Victoria Beckham'ın ikonik kutlaması

Moda tasarımcısı, Victoria Beckham, Nisan 2008'de Marc Jacobs'ın reklam kampanyasında yer aldığında, moda kariyerine henüz başlıyordu... Aradan geçen 10 yılda çok değiş değişti fakat poz hiç değişmedi.

Giriş Tarihi: 12.09.2018 09:32 Güncelleme Tarihi: 12.09.2018 09:33
Victoria Beckham, moda kariyerine başlarken Marx Jacobs'ın reklam kampanyasının da başrolü olmuştu. 10 yıl öncesine ait ikonik bir kampanyanın yeniden yaratılması ise Beckham'ın başarılı moda kariyerini kutlarken ortaya çıktı.


Victoria Beckham, moda endüstrisinde geçen on yılını, Marc Jacobs'la ikonik hale gelmiş pozlarıyla kutladı. Juergen Teller'e, Victoria Beckham yazılı çantalarla poz veren Beckham, kampanyası için, 'Bu sezon markamın 10. yıl dönümünü kutlanıyor! Marc Jacobs, on yıl önce bir alışveriş çantasından çıkmamı sağladığında, moda endüstrisine yolculuğumun başlangıcıydı. Umarım hikayemi paylaşarak moda ile ilgilenen diğer insanlara ilham veririm ve onları sıkı çalışırlarsa hayallerinin gerçekleşeceğine inandırım. Bu pozlar, Juergen Teller tarafından komik, ironik ve zekice bir şekilde yakalandı. Ve ilk çıkış koleksiyonumuzu sunmak üzereyken ortaya çıktı. Son on yıldaki hikayeyi, reklamı yeniden gözden geçirmek çok zekice bir hareketti. Marc, çekimi yeniden yaratmak için bana ilham verdi ve Juergen benimle tekrar işbirliği yapmayı kabul etti, ki bu da inanılmazdı."

BİZE ULAŞIN