Ronaldo'dan 'tektaş' atağı

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, dördüncü çocuğunun annesi olan kız arkadaşı Georgina Rodriguez’e tektaş yüzük hediye etti. Ufukta düğün mü var?

Giriş Tarihi: 01.05.2018 11:03
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, hayat arkadaşı Georgina Rodriguez'e tektaş yüzük hediye etti. Arjantinli model Rodriguez, Portekizli futbolcunun kendisine aldığı hediyeyi sosyal medya hesabından paylaşarak dikkatli üzerine çekti. Ronaldo'nun kullandığı otomobilde ön yolcu koltuğunda oturan Rodriguez, 'Instagram Stories' bölümünde yaptığı paylaşıma, "En sevdiğim insanla" notunu da eklemeyi ihmal etmedi.

Tektaş yüzük hediyesi, Rodriguez çiftin ilk bebeği olan Alana Martina'nın doğumundan birkaç ay sonrasına denk geldi. Sosyal medyadaki bu tektaşlı paylaşım pek çok beğeni ve yorum aldı. Çiftin nişanlandığı ve yakında evleneceği yorumları yapıldı. Ronaldo'nun üçü taşıyıcı anneden olmak üzere dört çocuğu bulunuyor. Yedi yaşındaki Cristiano Jr'ın ardından geçen yıl taşıyıcı anneden ikiz bebekleri doğan Ronaldo'nun, sevgilisi Georgina Rodriguez'den de geçen yıl kasım ayında bir kız çocuğu dünyaya gelmişti.
BİZE ULAŞIN