ABBA: Efsane geri dönüyor

Müzik tarihinde 1970'li yılların kilometre taşı ABBA'nın dört üyesi, 35 yıl aradan sonra yeniden biraraya geldiklerini duyurdu.

Giriş Tarihi: 28.04.2018 11:24 Güncelleme Tarihi: 28.04.2018 11:31
Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad ve Agnetha Faltskog, geri dönüş duyurusunu Instagram'dan yaptı. ''Dördümüz de 35 yıldan sonra yeniden güçlerimizi birleştirmenin ve kayıt stüdyosuna girmenin eğlenceli olacağını hissettik. Ve öyle de yaptık'' açıklaması yapan İsveçli müzik grubu, 2 yeni şarkı kaydettiklerini doğruladı. Şarkılardan birinin adı 'I Still Have Faith in You' (Sana hala inancım var)



Dijital turne

1970'lere 'Waterloo', 'Dancing Queen', 'Mamma Mia', 'Super Trouper' gibi hitlerle damga vuran dörtlü, dijital avatarlarıyla sanal bir turun hazırlıklarını yaparak çağa ayak uydurduklarını gösteriyor.

Aralık ayında özel bir TV programında 'I Still Have Faith in You' şarkısını hologramlarıyla sahneleyeceklerini de belirten dörtlü, yeniden birlikte olmaları hakkında şunları söyledi: ''Sanki zaman durdu. Biz sadece kısa bir tatil için uzaklara gitmişiz gibi oldu. Son derece keyifli bir deneyimdi.'' 400 milyondan fazla albüm satmış olan grup, 1986'dan beri sahneye birlikte çıkmadı.

BİZE ULAŞIN