Kültür > Sanat

Yeni bi mizah dergisi Papyon

Yeni bi mizah dergisi Papyon

1 Haziran'da bayilerde yerini almaya hazırlanan yepyeni mizah dergisi Papyon, genç çizerlerden oluşuyor.

23 Mayıs 2013

Mizah dergileriyle aranız nasıl? Ne kadar sıklıkla okursunuz ya da okur musunuz? Eğer böyle bir alışkanlığınız yoksa Papyon'la başlayabilirsiniz karikatür dergisi okumaya.

Genç çizer kadrosuyla karikatür dünyasının bir parçası olmaya hazırlanan Papyon, 1 Haziran'da okuyucusuna merhaba diyor.

Aylık olarak çıkacak olan dergi şimdilik beş büyük şehirde (İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Bursa) raflarda olacak.

Papyon yazarları: Ümit Kıv, Hayret Beter, Çağatay Koparal, Ahmet Emre Akaltın, Tuhaf ama Gerçek – Emrah, Zeki Michael Keskin.

Çizerler: Efe Can Özbay, Onurcan Duman, Abdo Çolak, Çiğdem Demir, Özgür Kahyaoğlu, Uğur Cuhacı, Kadir Çıtak, Salih Ateş, Muzaffer Gümüşsu.

Daha Fazlası

Dünyaca Ünlü Sanat Zirvesi İstanbul'da

No. 14, Bishop’s Stortford: Tarih ve Modernliğin Buluştuğu Ödüllü Bir Dönüşüm

Borusan Sanat Müdürü Aydın Dorsay ile Avrupa’ya Açılan Bir İstanbul

2025 Emmy Adaylıkları Açıklandı