Eşsiz bir koku: Invictus Platinum

Giriş Tarihi: 24.06.2022 19:41

Section 1: 
Invictus. Yeni Başlangıçlar

(D)evrim, yeni bir gün

Paco Rabanne 2013'te efsanevi bir bomba bıraktı: Invictus. Zafer kazanmış bir erkeğin müdanasız yorumu. Tüm dünyada tanınan güçlü bir koku.

Zaman geçtikçe yıllar bizi değiştirdi ama her daim yolun ilerisine bakan Paco Rabanne, bir kez daha efsanevi bir kokuyla dönerek gelişmeye, büyümeye ve öğrenmeye devam ediyor. Invictus'un nesiller arası bir devrimin ortasında neyi temsil ettiğini sorguluyor. Şehir hayatını merkezinde tutarak, ideal erkek kalıbını da yeniden ele alıyor.

Güç ve güzellik kavramlarından ilham alan efsanevi koku, yeni nesil için yeniden tasarlandı. Kısacası şimdiki dönem için yeniden yorumlandı.

Sonsuza dek Invictus'u şekillendirecek olan spor teması yenilenen kokuda da devam ediyor. Bu temadaki Paco Rabanne'ı o zamanlar harekete geçiren noktalar olan; cesaret, güven ve tutum bugün erkek sporcuların değerlerini oluşturuyor.

Koku, Paco Rabanne'nin temsil ettiği her şeyi şekillendirmeye devam ederken bunu günümüzün arzusuyla da örtüştürerek yapıyor; çağdaş, kapsayıcı ve hatta insanların kalplerine daha yakın olarak. En muhalif ruhları temsil ediyor ve böylece Rabanne'nin en renkli yönlerini ifade edebiliyor.

"Deneyimlerin sınırlarını zorlayarak zihniyetleri değiştirebiliriz." Paco Rabanne

Budur. Bu, her şeyi değiştirdiğimiz an.

Invictus 2022 geliyor. Yeniden tasarlandı ve yorumlandı, önümüzdeki on yıl ve ötesi için kökten yenilenmiş bir koku. Bu yeni bölümü daha da heyecan verici hale getiren ise tamamen yenilenen kadrosu.

Kuralları yıkın!

Paco Rabanne, ruh halini dünyaya göstermek adına daha da cesur olarak güncellenen yeni filmini tanıtıyor.

Paco Rabanne, yönetmen Airton Carmignani ve Tino'yla beraber, efsane isimleri, tamamen yenilenmiş bir görsel dille yeniden tanımlıyor. Paco Rabanne'nın yeni yüzü Jalen Green'in yanı sıra daha geniş bir sporcu kadrosu bulunan film, geçmişin büyük spor efsaneleriyle birlikte malum bağların izini sürüyor. 1936'da Berlin'de dört Olimpiyat madalyası kazanarak tüm dünyayı kendine hayran bırakan Afro-Amerikalı atlet Jesse Owens gibi günümüzün genç efsanelerine her daim ilham veren efsanevi Olimpiyat şampiyonları ve henüz 18 yaşındayken 1977 Wimbledon yarı finaline çıkarak yıldızını parlatan John McEnroe. Tino, şampiyon isimlerden aşina olduğumuz kahramanlık ve mücadele hikayelerine ışık tutuyor böylece meydan okuyanların mucizelerini yeniden gözler önüne seriyor.

Sürükleyici film, Vo Williams'ın kendine güvenen, güçlü parçası Greatness ile birlikte sunuluyor. İmkânsız gibi görünen bir rüyayı zafere götürenlerden ilham alan, canlı bir vizyona sahip, güçlü bir rap hikayesi. Vo'nun efsanevi şarkı sözleri, Invictus'un simgelediği her şeyi ifade ediyor.

Vo, yeni ortaya çıkan Epic Hip Hop türünün öncüsü olan LA merkezli bir rap şarkıcısı, söz yazarı, besteci ve performans sanatçısı. Film içinde hip hop için bir devrimin ön saflarında yer alan Vo'nun tutkusu, canlı harmoni özelliği olan, kalıcı ve güçlü bir müzik yaratmak. Bundan daha fazla Paco Rabanne olamaz.


Bölüm 2:
Ben Invictus'um.
Kendini muhteşem hisset.

#IAmInvictus; tutkuyla her gün kazanmayı seçen ve her daim motive olanlar için. Öğrendiklerini yeniden öğrenenler, yeniden ayağa kalkmak için düşenler her zaman daha güçlüdür. Her kimseniz; Invictus sloganını benimseyin ve kendinizi zaferin büyüsüne kaptırın.

Zaferin tanımı değişti. Sporda sınırlarını aşma isteği, fethetme ve başarma iradesine sahip olanların evrensel dilini konuşmak anlamına geliyor. #IAmInvictus, tek bir hareketle bireylerin kişiliklerini güçlendiriyor.

Tarzını belirle

Invictus. Bir koku, bir beyan, bir sen değerlisin mesajı. Invictus'u yeniden hayal etmek, onun ne anlama geldiğini yeniden düşünmek anlamına geliyor. Ama köklerinden çok uzaklaşmadan.

Sonuç olarak, Invictus kazanmayı asla bırakmayanlar için. Bunu söylemek kolay ama yakından baktığınızda kazanmak kolay değil. Bu sürekli bir mücadele gerektiriyor, hepimizin başarılardan gurur duyuyoruz ama keşke daha az yorucu olsaydı da diyoruz. Düşer tekrar ayağa kalkarız, başarısız oluruz ama tekrar deneriz. Fiziksel ve duygusal olarak size dağıtılan kartlarla yaratıcılığınızı artırmaya sebep olur.

Paco Rabanne yine yapacağını yapıyor. Kusurlarda bile muhteşemlik buluyor ve herkesi istenenden daha ileri gitmeye zorluyor. Rabanne, Invictus ile her gün kahraman gibi hissedenlerin, başarıya odaklananların, tekrar tekrar kazanmaya motive olanların peşine düşüyor. Rabanne'nın evrensel dilini kullanarak Invictus, bir bildiriye, bir manifestoya, başarma ve fethetme iradesini somutlaştırmaya yönelik bir davete dönüşüyor.

Etkileyici bir atlet kadrosu yer alıyor. Bu kişiler benzer düşünen, engelleri aşan ve aidiyetlerini paylaşmaktan gurur duyan bireylerden oluşuyor ve daha geniş bir kitleye ilham veriyor. İki kelimeyle özetlenebilir: BEN MUHTEŞEMİM. Bir motto ya da mantra diyebilirsiniz özetle kendinizi içinde kaybedebileceğiniz bir inanç. Zevkle her başarısızlıktan ve her başarıdan sonra yeniden tekrarlanır. Neye mal olmuşsa olsun kendinize bir şampiyon olduğunuzu hatırlatın. Ve Invictus, şüphesiz, eşsiz büyüklüğünüzü size hatırlatandır. Invictus, zafere doğru giden yolun izini süren bir koku.


Efsanevi isim: Jalen Green

Paco Rabanne sizi yeni bir ikon olan Jalen Green ile tanıştırıyor. Özgün bir hikâye ile anlatılan dünyanın en tanınmış kokularından birinin yeni yüzü. Henüz 20 yaşında olan yükselen bir yetenek. Jalen, geleceği parlak bir yıldız, California'dan gelen, çalışkan, azimli ve kendini adamış tavrıyla yeni ünlenen profesyonel bir basketbol oyuncusu. Onu saha içinde ve dışında ünlü yapan da bu. Paco Rabanne'nın onu Invictus'un yeni yüzü yapmaya karar vermesinin nedeni de bu. Jalen'in yakın zamanda 2021 NBA Seçmeleri'nde 1. tur, 2. sıradan Houston Rockets takımına seçilmesi göz önüne alındığında, zamanlama mükemmeldi. Tam bir zafer buna denilir.

Jalen: artık bir NBA yıldızı ve Paco Rabanne tarzında çağdaş sporların yeni yüzü. Büyüleyici bir bakış, bulaşıcı bir enerji ve daha da önemlisi, tanık olması şaşırtıcı olan sarsılmaz bir motivasyon. NBA'e geçmeden önce, genç adaylara profesyonel kariyerlerine mentorluk alırken başlama şansı veren NBA'nin resmi küçük ligi olan G League'e eşi benzeri görülmemiş bir yolculuk yaptı. Jalen, en iyi üniversite tekliflerini geri çeviren ilk sporculardan biri olarak tarihe geçti ve hedeflerine geleneksel olmayan ama yine de istekli bir tavırla ulaştı. Şimdiden birçok genç sporcuya kurallara uymadan hayallerinin peşinden gitmeleri için ilham vereceği kesin. Ve kendi sözleriyle, "Hedeflerimi ve hikayemi yeniden yazmaya çalışıyorum, kendim için en iyi versiyonum olmayı öğreniyorum." Yeni Invictus'un manifestosunu yansıtan cesur bir ifade.

Jalen'in hikayesi California'da, altıncı sınıfta Amatör Atletizm Birliği'nde basketbol oynayarak başladı. Küçük bir çocukken bile her gün beş saat antrenman yapıyordu. Her yaştan insana ilham verebilecek olağanüstü bir enerji. Green, tüm gençliği boyunca gelişmeye devam etti ve Amerika Birleşik Devletleri'ni uluslararası olarak temsil etti. Arjantin, Formosa'daki 2017 FIBA 16 Yaş Altı Amerika Şampiyonası'nda ABD adına milli takımının ilk maçına çıktı ve takımının altın madalya kazanmasına yardımcı oldu. Altın madalyayı kazandıktan sonra Arjantin'deki 2018 FIBA 17 Yaş Altı Basketbol Dünya Kupası'nın MVP'si seçildi ve Yunanistan'daki 2019 FIBA 19 Yaş Altı Basketbol Kupası'nda ABD'ye bir altın madalya daha kazandırdı. Sadece bu değil, ESPN tarafından 2020 yılında sınıfının 1 numaralı basketbol oyuncusu olarak açıklandı. Takımın, yaşının ötesinde bir güce sahip olan en genç üyesi. Modern erkekliğin vücut bulmuş hali.

Jalen genellikle şutör guard olarak oynuyor ve kendisi seçkin oyun tarzı ve el becerileriyle hem saha içinde hem de saha dışında tehdit oluşturacak çok yönlü yetenekleriyle tanınıyor. Kobe Bryant gibi efsanelerle karşılaştırılıyor.
Bir evlat bir erkek kardeş ve bir yıldız kısacası Jalen Green yükselişteki bir yıldız… Ve onun saha içindeki ve dışındaki yolculuğu daha yeni başlıyor.

Ortaya çıkmak üzere

Hiçbir efsane takımı olmadan tamamlanamaz. Invictus'un mesajını farklı ve tamamlayıcı sesler aracılığıyla iletmesi, devam eden bu proje için önemliydi. Aslında, farklı evrenlerden azınlıklara görünürlük sağlamak, Paco Rabanne ekibinin hayal ettiği gibi kampanyanın önemli bir parçasıydı. Bu nedenle Jalen Green'e ana filmde ilgi çekmek ve enerji vermek için beş ilham verici genç adam eşlik ediyor.

Çok yönlü yıldızlar takımıyla tanışın. Irkçılığa kırmızı kart gösteren ve kendini ifade etme özgürlüğünün kanıtı olan profesyonel futbolcu Ouissem Belgacem. Defalarca şansa meydan okuyan Paralimpik İspanyol tenisçi Daniel Caverzaschi. Model ve dövüş sanatları şampiyonu Soulivan Baur. Ve son olarak, Yunan top model Iasonas Laios ve Z kuşağının yükselen yıldızı model Nicolas Pene.
Birlikte, Invictus'un güçlü değerlerini bir bütün olarak temsil ediyorlar. Kişisel ve kolektif bir güçle sınırlandırılmadan, karşılaştıkları engelleri ve her daim zafere koşuşlarını bizimle paylaşıyorlar.

Modern maskülenliğin çok yönlü ifadesini dünyayla paylaşan Paco Rabanne için radikal bir değişiklik. Yeni ve çeşitli, daha karmaşık ama kesinlikle daha mutluluk veren bir maskülenlik.

Bölüm 3:
Invictus Platinum.

Gelecek korkusuzlara aittir

Invictus'un bir sonraki bölümüne hoş geldiniz. İkonik güçlü kokunun baş döndürücü mirasından yepyeni cesur bir ifade. Yeni oyuncular için yaratılan çarpıcı bir koku; mükemmelliğe bir adım daha yaklaşan Invictus Platinum.
Her yerde her daim zafere ulaşan Platinum her zamankinden daha büyük, daha cesur ve daha yoğun. Duyguları harekete geçiren, destansı başarılar için yaratılmış, ellerinden gelenin en iyisi olmaya çalışan herkes için bir koku. Çok fazla açıklama yapmaya gerek, Rabanne'nin gücüyle Invictus, şimdi çok daha güçlü ve yeni zorluklara göğüs germeye hazır.

Cesurların tercihi

Asla pes etmeyen spor efsanelerinden ilham alınarak Domitille Michalon-Bertier tarafından tasarlanan Paco Rabanne Invictus Platinum, her zaman zorluklarla karşılaşanlar için özel olarak tasarlanan çarpıcı yeni eau de parfum.

Parfümör Domitille, her zaman zafer kazananların aklını ve kalbini düşünerek, sarsılmaz dayanıklılıktan ve enerjiden yapılmış bir koku üretti. Hiç şüphesiz duyuları harekete geçiren ve sınırlarını zorlayan bir koku. Muhteşemliği yükseltmek için tasarlanan bu canlandırıcı iksir, saflığı, zarafeti ve bağlılığı temsil eden zarif lavanta ile parlıyor. Lavanta'nın etkileyici mor tonu, aynı zamanda, daha yüksek bir amaç için yani muhteşemlik için enerji merkezi olan taç çakra ile de ilişkilidir.

Koku, çiçeklerin dilinde erdemi simgeleyen yoğun bir nane tazeliği ile bağlanmış. Yüksek notalarda titreşen, absinth ile karıştırılmış sulu, canlandırıcı greyfurt, paçuli'nin zengin, erkeksi tonlarına giden yolu açıyor, selvi ile birlikte topraklanan ve dengelenen etkileyici yüksekliğe sahip bir ağaç. Yaşam deneyimimizin daha derin anlamını düşünmek için odunsu bir bitiş, bu karmaşık güç ve güven kokteyline yeni Invictus erkekleri için mükemmel bir son veriyor.

Aromatik, dünyevi ve bağımlılık yapan öz sıvısında radikal bir kalite var. Orijinal Invictus'a (hepsi Kralı selamlıyor) selam vererek, yeni Platinum yoğun mineralliği ve dumanı dengeleyerek koku serisine daha çağdaş, güçlü bir imza getiriyor. Dünya'dan alınan %90 doğal kökenli bileşenlerle oluşturulduğundan dolayı koku doğal olarak vegan.

"Reçineli bir ahşabın bağımlılık yapan boyutunu yakalamak ve ondan metalik bir iksir hayal etmek istedim." Domitille Michalon-Bertier

Koku dehası Domitille, gittiği her yerde yaratıcılığı içine çekiyor. İlhamı su misali içmek, onu özümsemek, ondan ilham almak, onu anlamak ve ondan güç almak. Onun için koku her şey. İzlenimler, anılar, hayaller. Keşfedilecek yeni bir duyusal dünya. Invictus Legend ve Invictus Victory'nin arkasındaki burun, parfümcü kimliğini ve uzmanlığını Invictus Platinum için öne çıkarıyor ve bu güçlü koku dünyasında kendini bir kez daha kaybediyor.

"Hayatın her anının tadını çıkarmalıyız." Domitille Michalon-Bertier

Üçlemeyi tamamlamak

2022'nin kokusundan önce orijinal Invictus ve Invictus Victory çıktı. Karşılaşılan zorlukları, yarışmanın kazanıldığını ve stadyumda vahşi bir kükreme yükselirken, gergin kasların gevşemeye başladığını hayal edin. Güçlü bir şekilde inşa edilen bu yüksek adrenalin ve mutluluk duygusu, sansasyonel erkek kokusunun ilk başladığı yer. Derin bir nefes alın ve zaferin kokusunu içinize çekin.

"Bir koku, hafif olduğu kadar anlam açısından da ağır olmalıdır." Paco Rabanne

Invictus

Invictus, yıldız parfümer Véronique Nyberg'in imza stilleri olan üç olağanüstü parfümörden oluşan bir ekip toplamasıyla başladı; Anne Flipo, Olivier Polge ve Dominique Ropion. Muazzam bir ekip çalışması ve iki buçuk yıllık araştırma sonrasında coşkulu bir anlaşma ortaya çıktı.

Geleneksel erkek kokularının tam aksine, Invictus duyusal olarak freş bir bileşim, belirgin bir derinliği var ve alt notasıyla da son derece dokulu bir koku. Ne şeffaf bir yaz kokusu ne de geleneksel bir parfüm.

"Gerçekten okyanus kokusu olmadan tuzlu bir cildi hedefledik, bu onu tatmak istemenize neden olabilir. Birbiriyle oynayan, birbirine karışan ve gerilim yaratan iki aile arasındaki keskin karşıtlık." Veronique Nyberg

Canlı deniz akoru, zingy greyfurt lezzeti ve aromatik defne yaprağı ile elde ediliyor. Bağımlılık yaratan kalite, guaiac ağacı, amber ve paçuli ile zenginleştirilmiş odunsu kehribar uyumundan geliyor. Başından beri, Invictus şaşırtıyor, öne çıkartıyor ve cesaretlendiriyor.

Invictus Victory

Invictus'un başarısı görkemli bir şekilde gelen Invictus Victory üzerine inşa edildi. Hayatın gerçekten zaferlerle, bazen küçük başarılar bazen de usta vuruşlar gibi görünen günlük galibiyetlerle dolu olduğunu kutluyor. Sadece yeteneğiniz ve gücünüz ile eşleşen Invictus Victory, kazanan bir zafer kokusu.

Paco Rabanne tarafından hazırlanan tazelik ve yoğunluk arasındaki yoğun ikiliği sürdüren aşırı güçlü bir parfüm. Oldukça etkileyici titreşimleri, canlı bir narenciye kokusuyla vücut buluyor ve baş döndürücü tütsü ile sarıldığı için güçlü bir yoğunlukla destekleniyor. Ardından vanilyanın yumuşaklığı geliyor, ilginç bir şekilde iç içe geçmiş tonka fasulyesinin tatlılığı ile uygun şekilde destekleniyor. Bu da gizemli, balmsı ve tamamen büyüleyici bir etki yaratıyor. Cesur ama aynı zamanda kolay, doğası gereği erkeksi bir oryantal lezzet.

Invictus Victory çekici ve durdurulamaz. Tıpkı onu süren kişi gibi. Ardında güçlü bir şekilde hipnotize edici bir iz bırakmayı vaat eden bir koku.

Kupayı kazanmak istiyorsan, uzan ve al

Tekerleği her zaman yeniden icat edemezsiniz, ancak yolculuğu baştan yapabilirsiniz. Neredeyse oradasınız, kazanmanıza birkaç adım kaldı. Seni ne motive ediyor? Oyunun sonunda sizi neler bekliyor?

İşte orada, bir podyumda oturuyor, neredeyse ona ulaşabilirsiniz. Platin kupa. Tüm zamanların tartışmasız en ikonik koku tasarımı, şimdi Invictus'un efsanevi kanatlarıyla süslenmiş. Kabartmalı ve süper parlak, yayılmış ve yeni ufuklara uçmaya hazır. Etkileyici, dikkat çekici ve göz alıcı. Bir (veya birkaç) kupayı hak eden herkese uygun.

Cam, uygun bir platin rengi cilalanmış. Elinizde tutun ve en yoğun gri tonlarını ortaya çıkardığı için lüks camın ağırlığını hissedin. Parmaklarınızı çıkıntılı krom kapak üzerinde gezdirin ve kendi kendinize tekrarlayın: Ben başardım.

BİZE ULAŞIN