Burberry'nin Adam Driver'lı Parfüm Reklamı Yayınlandı

Adam Driver'ın yeni Burberry kampanyası interneti büyüledi.

Giriş Tarihi: 29.07.2021 11:10 Güncelleme Tarihi: 29.07.2021 11:11

Geçtiğimiz günlerde Adam Driver'ın Burberry'nin parfüm kampanyasında yer alacağı açıklanmıştı. Şimdi ise İngiliz markanın resmi olarak yeni erkek kokusu Burberry Hero'yu Adam Driver'ın yer aldığı kampanya videosunu ve görselleriyle yayınladığını doğrulayabiliriz.

Kısa filmin yönetmeni Jonathan Glazer, parlak görüntüler ise Mario Sorrenti tarafından çekildi. Kreatif direktör Riccardo Tisci kampanya hakkında yaptığı açıklamada, "Bir koku yaratmak çok kişisel ve samimi bir süreç, bunu özellikle marka için ilk parfümüm olan Burberry Hero'da hissettim. Burberry Hero'nun modern erkekliği kapsamasını, ilkel insan ve hayvan içgüdülerinin özünde oynamasını, güç ve duyarlılık arasındaki ikiliği kanalize etmesini istedim." dedi.

"Burberry Hero'yu somutlaştırmak adına Adam Driver ile çalıştığım için çok heyecanlıyım. Erkekliğin bugün ne anlama geldiğini gücün nasıl incelikli olabileceğini ve duyguların nasıl güçlendirebileceğini ifade etmede inanılmaz bir derinliğe sahip. Kurucumuz Thomas Burberry, Güçlü ama romantik bir atı markası için ikonik amblem olarak kullanarak, bugün devam ettiğimiz birçok ev koduna ilham vererek bu dengeyi kutlayan adam."

BİZE ULAŞIN