Kendi Dünyanın Kralı Olmak

Yeni K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum, kendi hayatının kontrolünü elinde tutan erkekler için yaratıldı. Mariano Di Vaio onlardan biri...

Giriş Tarihi: 11.02.2021 17:28

FOTOĞRAF GIULIO RUSTICHELLI
MODA EDİTÖRÜ TABITHA JANE GLAYSHER

Sizin için ilk sırada ne gelir? Bu soruyu cevaplamak, iyi bir hayat inşa etmenin ilk adımıdır. Mariano Di Vaio için cevap, aile. İtalyan girişimci, "Ailem benim için her şey demek" diyor.

Karizma, özgüven ve özgünlüğün etkileyici birleşimiyle, kendine güçlü ve dikkat çekici bir kariyer inşa eden Di Vaio'nun Dolce&Gabbana'nın aradığı yüz olması, bir başka deyişle kendi hayatının "kralı" olan kişiye karşılık gelmesi şaşırtıcı değil. K by Dolce&Gabbana erkeği olarak Esquire için çocukları ve eşi Eleonora ile kamera karşısına geçen Di Vaio, "Gerçekten eğlenceli ve eşsiz bir deneyimdi" diyor. "Oğullarım çok küçük olsalar da kamera önünde olmayı ciddiye alıyorlar.

Gerçekten hoşlarına gitti, özellikle de havuzdaki çekimler!" Dolce&Gabbana Eau de Toilette'in geçen yılki lansmanı büyük başarı kazanmıştı, kokunun bu yılki Eau de Parfum versiyonu ise bir başka zafer olacak. "Pek çok parfüm güzel kokmaktan ibaret, ancak bu parfüm ilham veren ve en derin duygularınızı uyandıran güce sahip" diyor Di Vaio. "Bana, kendi dünyamın kralıymışım gibi hissettiriyor."

Di Vaio, göz önünde olan biri fakat ailesini spot ışıklarından uzak tutmaya özen gösteriyor. "Bu çekimle ailemi ilk kez işime dahil ettim. Onlarla gurur duyuyorum, beni gerçekten tamamladılar. Ailem için en iyisini istiyorum ve bunu yapmak kolay olmasa da kesinlikle değiyor çünkü çocuklarım ailesine özen gösteren bir babayla büyüyor ve bu benim için en önemli şey." Di Vaio sizce de gerçek bir kral gibi konuşmadı mı?

K by Dolce&Gabbana Eau De Parfum

Geçen yılki K by Dolce&Gabbana Eau de Toilette için harika bir güncelleme olan yeni Eau De Parfum, onunla aynı derecede etkileyici. Usta parfümör Daphné Bugey ve Nathalie Lorson tarafından harmanlanan kokunun kalbinde yine baharatlı yenibahar notaları var, ancak bu sefer baştan çıkarıcı ve odunsu güveotu, sedir ağacı, paçuli ve yeni nagarmotha notasıyla parfümün verdiği his çok daha derinlere iniyor.

K by Dolce&Gabbana günümüz erkeğinin kral gibi hissetmesine yardımcı olmak için tasarlanmış; bize kalırsa sadece tacı takmak için değil, onun gücüne gerçekten sahip olmak için doğmuş olanlar için yaratılmış.

BİZE ULAŞIN