Cildinize minimum koruyucular ile maksimum güvenlik

Valmont, tüm dünyada yaygınlaşan yeni güzellik algısı “sağlıklı cilt” bilincine sahip kadınlar için 5 üründen oluşan “PRIMARY”cilt bakım serisini yarattı.

Giriş Tarihi: 15.07.2020 12:23 Güncelleme Tarihi: 17.07.2020 13:34

Güçlendirilmiş cilt, öncelikle sağlıklı bir cilt florasıyla başlar. Öncü bir marka olan Valmont, artık kozmetikte de kullanılan eşsiz ve tamamen doğal sterilizasyon sistemi Ultra İleri Teknoloji (UHT) için Ultra Yüksek Isı prosedürü ile üretilen yeni serisi PRIMARY'yi tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de de seçkin merkezlerde satışa sunuyor.

PRIMARY SERİSİNİN YILDIZLARI…
Valmont PRIMARY cilt bakım serisinin güzellik rutini cilde refah getiren ve dış saldırılara karşı savaşmasına yardımcı olan PRIMARY VEILile başlıyor. Hazırlık spreyi PRIMARY VEIL'inküçük sütlü emülsiyon damlacıkları cildi anında yatıştırıcı ve ferahlatıcı bir bulut gibi okşar. İlk adımda cilt dokusu iyileştirilir, korunur ve daha pürüzsüz hale gelir.

Lokal kızarıklık ve leke bakımı PRIMARY SOLUTION cilt için parlayan zırhlı bir şövalyedir.Bu topikal serum, küçük kusurların daha az görünür olmasını sağlarken, onları hedefler ve alteder.

Serinin kızarıklık karşıtı onarıcı serumu PRIMARY SERUM, doğal veya dış etkenlerden dolayı kızarıklık çeken herkes için hızlı ve etkili bir çözüm sunar. Serum,mikrosirkülasyonu düzenler ve sağlıklı görünen bir tenin iyileşmesine yardımcı olur. Kızarıklık görünümü azalır, daha parlak ve daha az şişkin görünür. Cilt daha rahat, yumuşak ve aydınlıktır.

Yatıştırıcı krem PRIMARY CREAM; ilk uygulamadan itibaren, yumuşak ve rahatlatıcı yapısıyla tahriş hissini çabucak yatıştırır. İnce ve yumuşatıcı dokusu tahriş olmuş ciltler için anında rahatlama sağlar.

Eski eczacıların merhemlerini anımsatan zengin besleyici balsam PRIMARY POMADE'ınrustik görünümü, özünde modern etkinliğine inanıyor! En kuru ciltler için bile yoğun beslenme sağlamak üzere yaratılan bu yeni tedavi, zamana bağlı altı onarıcı bitkisel balmumunu kozmetik probiyotik yeniliklerle birleştiriyor. Çarkıfelek meyveleri, mimoza mumu, shea yağı, jojoba esterleri, havuç ve çuha çiçeği yağı gibi içerikli zengin bir balsam. Avuç içinde ısıtılır ve daha sonra yüze uygulanır. Yeni nesil balsam, sayısız erdemlerini sunmak için epidermisin derinliklerine dalar. Çünkü etkili bir kozmetik ürün cildin üzerine değil, içine etki eder.

BİZE ULAŞIN