Yeni yılda cilt temizleme rutini

Yepyeni bir yılı sevinçle, umutla ve yepyeni kararlarla karşıladık. Hepimiz değişen ihtiyaçlarımıza göre kendimize yeni hedefler koyduk. Kimimiz yeni yıl iş hedeflerini hazırladı, kimimiz daha fazla yer gezip görmek için ajandasında yer açtı. Hepimizin hedefleri farklı olsa bile değişmeyen kadın erkek fark etmeksizin, tek isteğimiz sağlıklı ve genç görünen bir cilt. Peki genç ve diri bir cilde sahip olmak için kendinize koyduğunuz bir hedef var mı?

Giriş Tarihi: 16.01.2019 15:23

FOREO uzmanları yeni yılda sağlıkla ışıldayan bir cilt için değiştirmeniz gereken rutinleri sıraladı.

CİLDİNİZİN NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU BELİRLEYİN
Hala cilt tipi analizinizi yapmadıysanız 2019'da bakım konusundaki önceliğiniz cilt tipinizin farkına varmak olmalıdır. Doğru cilt bakımında en önemli kriter sahip olunan cilt tipinin belirlenmesi. Siz cildinizin neye ihtiyacı olduğunu bilirseniz uygulayacağınız bakım rutini öncesi işiniz çok kolaylaşmış olur.

HER SABAH VE AKŞAM AYNAYA BAKIN
Her sabah yüzünüzü yıkadıktan sonra ve yatmadan önce mutlaka aynaya bakın. Böylelikle cildinizin neye ihtiyacı olduğunu daha iyi fark edersiniz. 2019'da cildinizi nemlendirmeden uyumamak cildiniz için alacağınız en önemli kararlardan biri olabilir. Gün içinde cildinizin maruz kaldığı havadaki toz ve kir gözeneklerinizi tıkayarak cildinizin nefes almasını önler ve cilt gençliğini zamanla kaybeder. Uyanınca da cildinizi ve kendinizi yenilemek için mutlaka cildinizi temizlemeyi ihmal etmeyin. 2019 yılında cilt bakımı rutininiz için LUNA™ 2 for MEN, günlük cilt temizliği yapmanın yanı sıra cildinize canlı görünümünü geri veriyor. Gittiğiniz her yerde yanınızdan ayıramayacağınız LUNA™ 2 for MEN'i sabah ve akşam sadece 2 dakika cilde uygulayarak temiz ve canlı bir cilde ulaşmak mümkün.

PEKİ 2019'DA CİLDİNİZE NELER YAPMALI / YAPMAMALISINIZ?
Cilt tipinizi belirledikten ve günlük cilt temizliğinizi gerçekleştirdikten sonra sağlıklı ve ışıldayan bir cilde sahip olmanız için yapmanız ve yapmamanız gerekenleri FOREO uzmanları sıralıyor;
● Cildinizi susuz bırakmayın,
● Cilt tipinize uygun bir nemlendirici sürmeden dışarı çıkmamaya özen gösterin,
● Minik dokunuşlarla cildinize masaj yapın,
● Güneşe çıkarken mutlaka güneş koruyucu bir krem kullanın,
● Cildin ihtiyacı olan kolejini besinlerden sağlayabileceğinizi unutmayın,
● Uykusuzluk cildinizi yoracaktır. Bir uyku düzeni takvimi oluşturun.

BİZE ULAŞIN