Lüks içinde spor zamanı

İstanbul’da lüks denince akla ilk gelen isimlerden olan Conrad İstanbul Bosphorus Hotel, daha fit ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak isteyen tüm spor tutkunlarını sağlık kulübüne bekliyor.

Giriş Tarihi: 15.08.2017 12:17

Sporu lüks algısı ile birleştiren otel, son teknoloji spor aletleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, kişisel antrenörler ile özel çalışma programı oluşturabileceğiniz veya grup pilates derslerine katılabileceğiniz stüdyosu, spor sonrası kaslarınızı rahatlatabileceğiniz sauna ve buhar odası ya da Latin dansları öğrenebileceğiniz özel dersler gibi birçok imkânı tek çatı altında topluyor.

Lüks, konfor ve sağlıklı ortam deneyimini bir arada sunan Conrad İstanbul Bosphorus, spor salonunda bulunan özel Ferrari derisiyle kaplanmış internet bağlantılı spor aletleri ile kullanıcılarına bambaşka bir deneyim sunuyor. Otel ayrıca, kardiyo yaparken uluslararası kanalları izlemeyi, internette gezinmeyi veya sosyal medya hesaplarını kullanmayı mümkün kılması ile spor yapmayı çok daha eğlenceli hale geliyor. Katılımcılarının kişisel antrenör eşliğinde özel fitness dersleri de alabileceği Conrad İstanbul Bosphorus spor salonu, misafirlerin ücretsiz kullanımı için deodorant, saç jeli, saç spreyi ve vücut losyonu içeren dolapları ile iş çıkış saatlerinde spora gelen üyelerin spor sonrasında hazırlanmalarını kolaylaştırıyor. Beşiktaş'ta, şehrin kalbinde konumlandırılmış Conrad İstanbul Bosphorus Otel, birçok merkeze de sadece yürüme mesafesinde.

BİZE ULAŞIN