Maceraperest erkeklerin yeni favorisi

Türkiye’nin 1 numaralı parfüm markası AVON, ne istediğini bilen, kendine güvenli ve çekici erkeklerin tercihi olacak yeni bir parfüme imza attı.

Giriş Tarihi: 17.05.2017 15:59

Parfümde 131 yıllık deneyimiyle farklı zevklere hitap eden özel parfümlerin yaratıcısı AVON, modern, cezbedici ve maskülen parfümü AVON Man ile yeni maceralara hazır erkekleri hedefliyor.

Bergamot, su nanesi ve karabiberden oluşan üst notalarla açılış yapan AVON Man, orta notalardaki lavanta dokunuşuyla maskülen bir hava yaratıyor. Alt notalara hakim olan amber, yosun ve gayak ağacı kokusuyla birlikte ortaya çıkan duyusal ve baş döndüren odunsu etki uzun süre etkisini sürdürüyor. Ne istediğini bilen, içgüdülerini takip eden ve kendinden emin erkeklerin tercihi olacak AVON Man, parfümün ustaları tarafından geliştirildi.

Cesur ve çekici AVON Man'in marka yüzü ise ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu oldu. Çayoğlu, "Avon Man macerayı seven, kendine güvenen ve güçlü erkeklerin parfümü. Tavrı bu özelliklerle özdeşleşen bir parfümün yüzü olmak benim için çok heyecan verici." dedi. Modern tasarımlı şişesiyle de dikkat çeken bu karşı konulmaz koku parfüm ve sprey deodorant seçenekleriyle sunuluyor.

BİZE ULAŞIN