Four Seasons Bosphorus'ta Spa vakti

Spor alanı ve boğaz manzaralı açık havuzu The Club ile size kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün vadeden Four Seasons Bosphorus The Spa, sağlıklı bir beden için ihtiyaç duyduğunuz konforu sağlıyor.

Giriş Tarihi: 11.07.2016 14:53 Güncelleme Tarihi: 11.07.2016 14:56

Nihayet senenin en güzel vakti geldi, çattı. Zira güneş daima bizimle. Artık kendinize daha fazla vakit ayırabilir ve bütün bir kış özlemini çektiğiniz ne varsa yapabilirsiniz. Mesela SPA'da koca bir gün geçirebilir ve sağlıklı bir beden için ihtiyaç duyduğunuz konforu, kentin içindeki en güzel köşelerden birinde, Four Seasons Bosphorus The SPA'da yaşayabilirsiniz.

Four Seasons Bosphorus The SPA, 324 m2'lik spor alanı ve Boğaz manzaralı açık havuzu The Club ile size kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün vadediyor. Four Seasons Bosphorus The SPA'nın sunduğu hizmetler şöyle: Yüksek teknoloji donanımlı modern fi tness salonu, Boğaz kıyısındaki muhteşem konumu ile açık havuz, cam tavanlı ve sualtı müzikli kapalı havuz, üç farklı Türk Hamamı, dokuz bakım odası, özel hamamıyla VIP suit ile sauna, jakuzi ve buhar odası. Aydınlık ve ferah ortamı ile Four Seasons Bosphorus'un fitness stüdyosu ise sağlıklı bir hayat ve fi t bir vücut için gerekli olan konforu sunuyor. 324 m2'lik özel bir alanda, son teknolojiye sahip ekipmanlar ile üyelerine spor yapma imkânı sağlayan fi tness stüdyosu, kişiye özel olarak hazırlanan spor programları ile otelin restoran ve diğer yeme içme alanlarında indirim, avantajlı kuru temizleme hizmeti, beslenme danışmanlığı, cilt analizi ve deneme bakımlarından yararlanma imkânı da sunuyor. Four Seasons Bosphorus The SPA içerisinde yer alan açık havuz The Club ise yazın sıcak günlerinde, hafta sonunu şehirde geçirecekler için ideal. Otel misafi rleri ve The SPA üyelerinin haftanın yedi günü kullanabildiği açık havuza hafta içi günlük giriş imkânı da bulunuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus The SPA Öneriyor

Enerji Veren Derin Doku Masajı: Esnekliği arttırıp, kan dolaşımını hızlandıran masaj, Four Seasons Hotel Bosphorus The SPA'nın en çok tercih edilen bakımlarının başında geliyor. Vücudun farklı bölgelerine yoğunlaşarak kaslardaki stres ve gerginliği alan bu bakım, sporcular için oldukça uygun.

Erkeklere Özel Cilt Bakımı: The SPA'nın organik içeriğe sahip Sodashi ürünleri ile uygulanan bu bakım kürü, yenilenme kürü olması nedeniyle rağbet görüyor. Cildin doğal yağ dengesini destekleyen ve sakalların batık oluşturmasını engelleyen cilt bakımı, erkeksi kokulu özel rahatlatıcı spreyleri ile yüz derisindeki tahrişleri de önlüyor. Bu cilt bakımını diğerlerinden ayıran en büyük özellik ise Sodashi Himalaya tuzu ile yapılan rahatlatıcı bir sırt masajı ile başlaması.

Saç bakımı: The SPA'nın imza bakımlarından biri olan ve nemlendirici özelliğe sahip Sodashi ürünlerinin uygulandığı bu masaj, saç köklerini rahatlatırken bölgedeki kan dolaşımını da hızlandırıyor. Menüdeki ekspres bakımlar arasında yer alan bu masaj, kısa sürede derin rahatlama sağlarken belirli aralıklarda uygulandığı takdirde, saç dökülmesini engellemeye yardımcı oluyor.

Yazı: Türkan Doğan

BİZE ULAŞIN