Kültür > Sanat

Charlize Theron’dan samimi “Mad Max” itirafı

Charlize Theron’dan samimi “Mad Max” itirafı

Yeni Mad Max filminde yer almamak ünlü oyuncunun kalbini kırdı.

08 Temmuz 2020

Yönetmen George Miller, ödüllü aksiyon yapımı Mad Max'in devam filmi için kolları sıvadı. Yeni filmin konusu ilk projede Charlize Theron'un hayat verdiği Furiosa karakterinin gençliğine olacak. Fakat bu filmde Charlize Theron yer almayacak.

75 yaşındaki yönetmen Furiosa rolü için Charlize Theron'u tıpkı The Irishman'deki gibi CGI ile gençleştirmeyi düşündüğünü, ancak mevcut teknolojinin bunun için yeterince iyi olmadığına karar vererek bundan vazgeçtiğini söyledi. Konuyla ilgili Charlize Theron'dan samimi itiraflarla bezeli bir açıklama geldi.

"Her şeyin sonunda onunla filmi yapamamak olsa da George'a saygım tam. İyi dileklerimden başka bir şey sunmuyorum. Evet, biraz kalp kırıcı. Gerçekten o karakteri sevmiştim. Ve onun yaratım aşamasında o küçük yeri kapladığım için de minnettarım. Her zaman aklımda olacak ve sevgiyle hatırlayacağım."

Daha Fazlası

Dünyaca Ünlü Sanat Zirvesi İstanbul'da

No. 14, Bishop’s Stortford: Tarih ve Modernliğin Buluştuğu Ödüllü Bir Dönüşüm

Borusan Sanat Müdürü Aydın Dorsay ile Avrupa’ya Açılan Bir İstanbul

2025 Emmy Adaylıkları Açıklandı