Xbox Series X’in SSD fiyatı sızdırıldı

Giriş Tarihi: 23.09.2020 13:47

Xbox Series X'in hali hazırda içerisinde NVMe SSD bulunuyor ve oyuncular bu depolama birimini yükseltmek isterse, konsolun arka tarafındaki yuvadan SSD kartuşu takarak bunu gerçekleştirebiliyor.

Xbox Series X SSD kartuşunun fiyatı neredeyse konsolun yarısı

Bu NVMe SSD kartuşlar 1 TB boyuta sahip. Microsoft yeni nesil konsollarının SSD kartuşları için Seagate ile ortaklık kurmuştu. Yeni nesil konsollar ultra hızlı NVMe SSD'lere sahip. Günümüzde oyunların artan boyutları bu depolama birimlerinin kısa bir sürede dolmasına neden oluyor. Microsoft kullanıcılara kolay bir çözüm sağlamak için kartuş kullanımına yönelmiş. Ayrıca kartuş teknolojisine yönelmesinin asıl sebeplerinden birisi de, depolama biriminin anakart üzerinde bulunan SSD ile aynı hızda çalışmasını sağlamak.

Smyths Toys UK online mağazası tarafından bu 1 TB'lık depolama biriminin fiyatı 159,99 Sterlin olarak kısa süreliğine listelenmiş. Ayrıca Idle Sloth isimli twitter kullanıcısı 1 TB'lık SSD kartuşunun fiyatını bir tweet ile sızdırmış. Fotoğrafta SSD kartuşun fiyatının 219,99 Dolar olduğu yazıyor. Xbox Series X'in fiyatı ise 499 Dolar olarak açıklanmıştı.

BİZE ULAŞIN