PlayStation Plus Mart ayı ücretsiz oyunları

Oyun severlerin vazgeçilmezi olan PlayStation, Plus üyelerine her ay iki oyunu ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. PlayStation Plus’ın Mart ayı ücretsiz oyunları belli oldu. Her ay merakla beklenen sürpriz oyunlarda bu ay hangileri var?

Giriş Tarihi: 27.02.2020 12:38 Güncelleme Tarihi: 27.02.2020 12:43

Oyun deneyimini etkileyici hale getiren popüler konsol oyunu PlayStation, abonelik sistemi gerektiren "Plus" üyelerine sunduğu Mart ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı. Sonic Forces ve Shadow of the Colossus oyunlarını 4 Mart-6 Nisan tarihleri arasında indirerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

SONIC FORCES NASIL OYNANIR?

Video tabanlı oyunları sevenler için ideal bir seçim olacaktır. Sonic Team'in geliştirdiği Sonic Forces hem küçüklerin hem de büyüklerin severek oynadığı eğlenceli bir oyundur. Sonic karakterini yönettiğiniz oyunda amacınız Dr. Eggman'a karşı savaşmak. Dünyayı tehdit ederek şehirleri ele geçirmesini önlemek için çok hızlı olmanız gerekiyor. Macera içerikli oyunun ne kadar sürükleyici olduğunu göreceksiniz.

SHADOW OF THE COLOSSUS NASIL BİR OYUN?

Video tabanlı bir dövüş oyunudur. Heyecan içerikli, aksiyon ve gerilim içeren oyunları sevenler bu sürükleyici oyunu beğenecekler. Wander adındaki bir karakteri yönetiyorsunuz ve at, kılıç ve yaya sahip olan bu karakterin ölmeden devleri öldürmesini sağlamaya çalışıyorsunuz. Yasak topraklara girdiği için öldürülen Mono'nun yeniden hayata dönmesi için bu devlerin öldürülmesi gerekiyor ve bunu da zeka kullanılarak stratejik bir şekilde yapılması büyük önem taşıyor.

BİZE ULAŞIN