Sonic The Hedgehog konusu ve oyuncuları

Yıllardır severek izlenen çizgi film kahramanı Sonic, artık sinemada da izlenebiliyor. Aynı zamanda popüler oyunlardan biri olan Sonic, vizyona girdiğinden bu yana rekora doğru ilerliyor. Sonic The Hedgehog filminin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor.

Giriş Tarihi: 18.02.2020 17:29 Güncelleme Tarihi: 18.02.2020 17:30

Sonic Team tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanan platform oyunu Sonic, keyifle oynanıyor. Sinema versiyonu olarak Sonic The Hedgehog adına ulaşan filmin vizyona girer girmez çok izlenmesi hakkındaki soruların da artmasına neden oldu. İşte Sonic The Hedgehog hakkındaki bilgiler...

SONIC THE HEDGEHOG FRAGMANI

SONIC THE HEDGEHOG İZLENME REKORLARI KIRIYOR

Jim Carrey, Ben Schwartz ve James Marsden gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Sonic The Hedgehog, 14 Şubat'ta Türkiye'de dahil dünyada vizyona girmişti. İlk bir hafta içerisinde ABD'de 68 milyon dolar, uluslararası pazarda ise 43 milyon dolar olmak üzere toplam 111 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı.

Süper hızlı kirpi Sonic'in kasaba şerifiyle birlikte kötü Dr. Robotnik'a karşı olan savaşını anlatıyor. 95 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanan filmin daha da artarak izlenme rekoru kırması bekleniyor. Eğlenceli vakit geçirmek isteyen büyük küçük herkesin seveceği Sonic The Hedgehog vizyonda sinema severleri bekliyor.

BİZE ULAŞIN