PUBG Mobile için Erangel 2.0 güncellemesi

Tüm dünyada en çok oynanan PUBG Mobile için yeni harita güncellemesi ile geliyor. Yapılan güncellemeler ve yenilikler ile oyuncuların beğenisini kazanan PUBG Mobile, gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. Peki PUBG Mobile Erangel 2.0 güncellemesi ile neler değişecek?

Giriş Tarihi: 04.02.2020 12:12 Güncelleme Tarihi: 04.02.2020 12:13

PC'lerde oynanabilen Erangel haritası 2.0 sürümüne geçecek ve sevilen bu harita artık mobil versiyonda da yer alacak. Oyuncuları çok sevindiren bu gelişme yayınlanacak olan 0.17.0 güncellemesi ile gelecek.

PUBG MOBILE 0.17.0 GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELECEK?

Tencent Games'in geliştirdiği PUBG Mobile hem Android hem de IOS telefonlarda ücretsiz olarak oynanabiliyor. Mobil versiyonunun olması trafikte, seyahatte, yolda ya da canınız sıkıldığı her an açıp oynayabilmek imkanı sunuyor.

Henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmeyen PUBG Mobile 0.17.0 güncellemesi ile sadece Erangel 2.0 haritası yeniliği olmayacak farklı özellikler de gelecek. "Extreme Cold" adında yeni bir oyun modu eklenecek. Kuzey Yarımkürenin soğuk kış şartlarında gerçekleşecek olan bu oyun modu kullanıcıları zorlarken heyecanı da arttıracak.

Renk körü ayarı oyuncuların istediği özelliklerden biriydi. 2020 yılında oyuna dahil edilmesi beklenen bu özellikle ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Arcade ve Amusement Park olarak iki haritanın daha oyuna ekleneceği düşünülüyor.

BİZE ULAŞIN