Warcraft III: Reforged oyunseverlerle buluşuyor!

Warcraft III: Reforged içeriğinde hangi özelliklerin olduğu merak ediliyor. Blizzard Entertainment’in geliştirdiği Warcraft III: Reforged pek çok yenilik ve grafiklerdeki yükseltmeler ile oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. İşte Warcraft III: Reforged hakkındaki bilgiler…

Giriş Tarihi: 29.01.2020 16:24

Popüler oyunlardan biri olan Warcraft III serisi yeni özellikleri ile Warcraft III: Reforged olarak kullanıcıları ile buluştu. Gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olan Warcraft III: Reforged yenilik haberi şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

WARCRAFT III: REFORGED ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Dikkat çeken iyileştirmelerin yapıldığı oyunda grafikler, karakterler, bulunulan mekanlar, animasyonlar gibi oyunda yer alan tüm görsel efektler daha iyi hale getirildi. Böylece kullanıcılar gerçeğe en yakın şekilde oyunlarını oynayabilecekler.

Diğer bir güzel özellik ise çok oyunculuk seçenek sunulması. Bu seçenek sunulurken sürümüne bakılmaksızın tüm Warcraft III oyuncularıyla oynama imkanı veriliyor. Rakipler artacağı için oyun daha heyecanlı bir hale gelecek.



Görseller gibi ses konusunda da iyileştirmeler yapıldı. Artık daha kaliteli sesler ve orijinal seslendirmeler keyfi arttıracak. Diğer bir yenilik ise World Editor'un daha da geliştirilmiş olması. Böylece kullanıcılar oyunu kendi istediğiniz gibi tasarlama imkanı bulabilecek. Battle.net yardımı ile kurulum ve yama yapmak daha kolay olacak. Sesli ve yazılı sohbet de daha kolay olacak.

BİZE ULAŞIN