OPPO A5 2020 özellikleri ve fiyatı

Son zamanların popüler telefon markası OPPO, kullanıcılara sunduğu A5 2020 telefonu ile oldukça dikkat çekiyor. Özellikleriyle sıkça konuşulan OPPO A5 2020 akıllı cep telefonunun merak edilen özelliklerini ve fiyatını sizler için derledik.

Giriş Tarihi: 26.01.2020 15:27

Tasarımı ve kamerasıyla dikkat çeken OPPO A5 2020'nin diğer tüm özellikleri ve fiyatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. Siyah ve beyaz olmak üzere iki rengi bulunan OPPO A5 2020 piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı.

6.5 inç ekranıyla gelen telefon 720x1600 (HD+) ekran çözünürlüğüne sahip olmasıyla güzel görüntü sağlıyor. Android 9.0 işletim sistemi bulunan OPPO A5 2020, Qualcomm Snapdragon 665 işlemcisiyle kullanıcılara profesyonel bir kullanım sunarken 3 GB RAM 64 GB depolama alanıyla geliyor. Ayrıca 4 GB RAM ve 128 GB hafıza kartıyla kapasiteyi arttırma imkanı sağlıyor.



PROFESYONEL FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ

Arkasında yer alan 4 kamerası ile dikkatleri üzerine çeken OPPO A5 2020, 12 MP arka lensi sayesinde fotoğrafların çözünürlüğünü en üst seviyeye taşır. Ultra geniş lense sahip olmasıyla panoromik karelerin ve geniş açılı fotoğrafların çekilmesine de olanak tanır. Portre çekimlerinde de her zevke hitap eden farklı efektler sunmayı başarıyor.

Akıllı cep telefonunun ön kamerası ise 8 MP kameraya sahip. Aynı zamanda 2020 yılının trendleri arasında yapay zeka teknolojisini de içeriyor. Bu kameranın hiç şüphesiz ki en çok konuşulacak özelliği yaşınızı tespit etmesi ve buna bağlı olarak cilt tonunuzu en son trendlere göre ayarlaması oluyor. EGS (Elektronik Görüntü Sabitleme) özelliğiyle birlikte artık video çekmek de daha keyifli hale geliyor. Hareket halinde olan kişileri bile profesyonel şekile yakalayabiliyorsunuz.

Çift hopörleri sayesinde müzik dinlemeyi çok sevenlere daha keyifli bir şölen sunuyor. Telefonda oyun oynamayı sevenler için de Frame Boost ve Touch Boost özelliklerini taşıyor. Şarj konusunu merak edenler için 5000 mAh ultra bataryaya eşlik eden ters şarj özelliğinin olduğunu söyleyebiliriz.

BİZE ULAŞIN