Lineage 2: Revolution’a yeni güncelleme geldi!

Severek oynanan Lineage 2: Revolution ile ilgili güzel bir haber geldi. Lineage 2: Revolution yeni güncellemesi duyurudu ve bu gelişmeyle birlikte RPG oyunu ‘Ni no Kuni’ içeriklerinin eklendiği açıklandı. Oyun severleri heyecanlandıran bu yeniliğin detaylarını derledik.

Giriş Tarihi: 22.01.2020 11:25 Güncelleme Tarihi: 22.01.2020 11:31

Netmarble'ın popüler oyunlarından biri olan Lineage 2: Revolution, kullanıcılara yeni ve heyecanlı deneyimler sunacak. Daha eğlenceli bir hal alacak olan Lineage 2: Revolution yeni güncellemesiyle birlikte 'Ni no Kuni' temalar ve karakterler eklenecek.

LINEAGE 2: REVOLUTION YENİLİKLERİ NELERDİR?

Oyuna yeni eklenen 'Ni no Kuni' temalı karakterler sayesinde daha farklı ve eğlenceli bir hal alıyor. Karakterlerin kostüm çeşitleri artarken Agathionlar, ruh kristali ve binekler için de çeşitlilik artıyor. En çok dikkat çeken detaylar arasında "Kırmızı Elmas İade Etkinliği" yer alıyor. Bu etkinliğin içerisine bakacak olursak; kullanılan kırmızı elmaslar karşılığında (100 bine kadar) kırmızı elmas iadesi yapılacak ve bu yenilik oyuncuları oldukça sevindirecek gibi duruyor.



Aynı temada yapılacak diğer bir etkinlik ise "Zaman Yarığı" olacak. Bu etkinlik sayesinde yine oyunlar sevineceği ve oyunda başarılı olmasını sağlaya çeşitli ödüller verilecek. Oyuna yeni başlayanlar da unutulmadı ve onları sürprizlerle karşılaşmak için güzel bir yenilik yapıldı. Önerilen sunucuda olmak kaydıyla Lineage 2: Revolution oyuna yeni başlayanlara 10 milyon Adena, 3 bin Kırmızı Elmas ve 3 tür günlük güçlendirme verilecek. Bu gelişmeyle birlikte oyunun daha da popülerlik kazanması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN