World of Warcraft’a Visions of N’Zoth güncellemesi!

Blizzard Entertainment‘ın geliştirdiği ve tüm dünyada oyuncuları bulunan World of Warcraft’a yeni bir içerik güncellemesi yapıldı. Popüler oyun World of Warcraft’a Visions of N’Zoth güncellemesi geldi. Peki bu yeni güncelleme ile oyunda neler değişecek?

Giriş Tarihi: 15.01.2020 16:09 Güncelleme Tarihi: 15.01.2020 16:11

Çevrimiçi rol yapma oyunu olan World of Warcraft popülerliğini korumayı sürdürüyor. World of Warcraft: Visions of N'Zot güncellemesini duyan oyun severler şimdiden heyecanlanmaya başladı. İşte güncellemenin detayları…

WORLD OF WARCRAFT: VISIONS OF N'ZOTH İÇERİĞİNDE NELER VAR?

Yayınlanan bu yeni güncelleme ile Battle for Azeroth hikayesinin sonuna gelinmiş olunuyor. Alliance ve Horde'ün kahramanları N'Zoth'la yüzleşmeye başlayacak. Oyundaki heyecan ve gerilim seviyesi de böylelikle daha yükseğe ulaşacak.

Hapis kaldığı yerden kaçan N'zath, tüm kötülüğünü yaymayı planlıyor. Ny'alotha diyarında geçen oyun Uldum'a ve Vale of Eternal Blossoms'a yönelik saldırılar gerçekleşecek. Yaşam kalitesi farklılaşacak ve yeni müttefik ırklar görülecek. Bu güncellemenin gelmesiyle birlikte oyun severler daha konsantre bir şekilde savaşmaya başlayacak. Yeni güncellemenin oyuncuları mutlu edip etmeyeceği yakın zamanda belli olacak gibi duruyor.

BİZE ULAŞIN