Wolfteam’e oyun modu güncellemesi geldi!

Bilgisayar oyunları arasında en popülerlerden olan Wolfteam’in merakla beklenen güncellemesi geldi. Netmarble Türkiye’nin geliştirdiği Wolfteam’e yeni bir oyun modu eklenerek oyunu daha heyecanlı hale getirmek amaçlanıyor.

Giriş Tarihi: 15.01.2020 11:59

Oyun severlerin çok mutlu olacağı Wolfteam güncellemesi neler içeriyor? Hangi değişiklikler yer alacak? Wolfteam'e eklenen "Hayatta Kalma" modunun eklenmesi ile birlilte oyuncular nelerle karşılaşacağını merak etmeye başladı.

WOLFTEAM "HAYATTA KALMA" MODU

Bu yeni güncelleme ile ister tek başınıza isterseniz de takım halinde savaşabileceksiniz. Oyuna giriş yaptıktan sonra "Lobi" ekranında bulunan "PvP" butonu ile "Hayatta Kalma" moduna kolayca geçebilirsiniz. Bu kısımda sizi 3 ayrı seçenek bekliyor. Solo, Duo ve Squad adından seçenekler var ve farklı kişi sayılarıyla birbirinden ayrılıyor. Solo'da 8, 16, 32 oyuncu sayısı yer alıyor. Duo'da 2'şerli takım kurarak 8 veya 16 kişi seçilebiliyor. Squad seçeneğinde ise 4 kişilik takımlar kurma şansınız var. Oyunda verilen mücadeleye göre Gelişim Puanı (GP) ve Altın kazanılabiliyor. Böylece oyun rakiplerle birlikte daha zevkli bir hale gelmiş oluyor.



"EPOXIN" GAZI GÜNCELLEMESİ

Yeni oyun modunda heyecanlandıran bir güncelleme daha var. O da gittikçe daralmaya başlayan ve 5 aşamadan oluşan "Epoxin" gazı. Merminiz olmadan başlayan oyunda cephane kutularının yerini bulmaya çalışmak ayrı bir gerilim yaratıyor. Haritadaki "anti-epoxinler" i bulduğunuzda ise diğerlerinden farklı ve güçlü bir kurt olma şansı elde ediyorsunuz.

BİZE ULAŞIN