Samsung’tan görünmez klavye: Selfie Type

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle çığır açan yeni ürünler de radarımıza takılmaya başladı. Kullanıcılarıyla buluşacak olan Samsung’un görünmez klavyesi Selfie Type, daha şimdiden büyük merak ve heyecan yarattı. Peki Samsung Selfie Type özellikleri nelerdir?

Giriş Tarihi: 14.01.2020 12:17 Güncelleme Tarihi: 14.01.2020 12:17

Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2020) tanıtılması beklenen Selfie Type ile ilgili yeni bilgiler geldi. Günlük hayatınızı oldukça kolaylaştıracak olan Samsung Selfie Type'ın merak edilen özelliklerini sizler için derledik. Nasıl çalıştığını gösteren bir video da yayınlandı.

SAMSUNG SELFIE TYPE ÖZELLİKLERİ

Akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için pratiklik sunuyor ve yazmayı büyük oranda kolaylaştırıyor. Cihazın ön kamerasında bulunan yapay zeka özelliği ile yazan kişinin parmak hareketleri yakın bir şekilde takip edilebiliyor. Bu sayede ne yazacağınız önceden algılanıyor ve klavye olmadan da kolay bir şekilde yazabilmenize imkan tanınmış oluyor.

Yazı yazmayı ilginç ve eğlenceli hale getiren Selfie Type, aynı zamanda ekstra bir klavye taşımanıza gerek bıraktırmıyor. Bu açıdan da kolay taşınabilir olması dikkat çekiyor, ayrıca herhangi bir donanıma bağlamadan da kullanabiliyorsunuz. Samsung cihazın kullanıcılara ne zaman sunulacağını henüz açıklamadı. Yayınlanacak bir güncellemeden sonra cihaza kavuşulması bekleniyor

SAMSUNG SELFIE TYPE ÇALIŞMA VİDEOSU

BİZE ULAŞIN