Samsung Ballie’nin özellikleri nelerdir?

Geçtiğimiz günlerde Samsung markası yeni akıllı robotunu tanıttı. Las Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES 2020) tanıtılan akıllı robot Ballie oldukça ilgi gördü. Bu gelişme üzerine Ballie’nin özellikleri merak edilerek araştırılmaya başlandı.

Giriş Tarihi: 14.01.2020 12:57 Güncelleme Tarihi: 14.01.2020 12:58

Günlük hayatınızı oldukça kolaylaştıracak olan Samsung'un akıllı robotu Ballie, sıradan bir robot değili. Sunduğu özellikler ile pek çok işinizi pratik bir şekilde halledebilmenize olanak tanıyor. Samsung Ballie'nin yayınlanan videosunu ve özelliklerini sizler için derledik.

SAMSUNG BALLIE ÖZELLİKLERİ

2020 teknoloji trendlerinden biri olan yapay zeka kullanılarak tasarlanan Samsung Ballie akıllı robot, farklı renklerde ve top görünüme sahip. Bildiğiniz robotlardan çok başka olan Ballie adeta bir kişisel asistan olarak hareket ediyor ve en iyi arkadaşınız oluyor.

Evi rahatça dolaşabildiği için önündeki kamerayla tüm evi görüntüleyebiliyor. Olası aksaklıkları görüntü olarak telefonunuza iletebiliyor. Dökülen, dağılan detayları süpürmesi için elektrik süpürgesine komut verebiliyor. Bu özellikleri ile evdeki diğer teknolojik cihazlarla etkileşime geçebildiği görülüyor. Bu özellikleri ile aynı zamanda bir güvenlik cihazı işlevine de sahip olduğu ortada.



Uyanmakta zorlanıyorsanız korkmayın, robot günün ışımasıyla perdeleri açıyor ve içeriye ışığın girmesini sağlayarak sizi uyandırıyor. Akşam evde olmadığınızda endişelenmeyin, hava karardığında komut vererek tekrar perdeleri kapatıyor. Evcil hayvanınız varsa sıkılmasın diye televizyonla etkileşime geçerek ve çalıştırıyor ve evcil hayvanınızın sıkılmamasını sağlıyor.

Kullanıcılarla ne zaman buluşacağı henüz belli olmasa da Samsung Ballie, şimdiden büyük beğeni topladı ve ilginin yüksek olacağı görülüyor. Cihazın fiyatıyla ilgili bir bilgi de henüz paylaşılmadı.

SAMSUNG AKILLI ROBOT BALLIE TANITIM VİDEOSU

BİZE ULAŞIN